مقابله با پدیده اعتیاد در خراسان‌شمالی نیازمند عزم عمومی است
کد خبر: 3822410
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۸

مقابله با پدیده اعتیاد در خراسان‌شمالی نیازمند عزم عمومی است

گروه اجتماعی ــ معاون سیاسی، امنیتی استانداری خراسان‌شمالی گفت: در این استان برای مقابله با پدیده اعتیاد نیازمند عزم عمومی هستیم، زیرا این مهم در این منطقه به بلای خانمان‌سوز تبدیل شده است.

مقابله با پدید اعتیاد در خراسان‌شمالی نیازمند عزم عمومی است

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، ولی الله حیاتی، معاون سیاسی، امنیتی استانداری، امروز، چهارم تیرماه در نشست خبری به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر اظهارکرد: هم اکنون در خراسان‌شمالی ۴۵ هزار معتاد داریم که نرخ شیوع آن در استان ۷.۲۱ صدم درصد است.
وی با بیان اینکه سن اعتیاد در این استان ۳۳ سال بوده، ادامه داد: در میان جامعه معتاد استان بیش از ۶۰ درصد مصرف تریاک شیوع دارد.
حیاتی با اشاره به اینکه ۳۳ درصد کارگران استان معتاد بوده که در این شاخص در کشور رتبه چهارم را داریم، یادآورشد: نرخ شیوع مواد مخدر در بین دانش آموزان نیز ۱.۸۲ صدم درصد بوده که در کشور در جایگاه ۳۱ قرار داریم.
وی با بیان اینکه اگر به پدیده شوم مواد مخدر از منظر دیگر نگاه کنیم متوجه خواهیم شد که این معضل اجتماعی یک سناریوی دقیق و تعریف شده از سوی دشمنان است، گفت: باید در مقابله با مواد مخدر در مسیر اجتماعی کردن گام برداریم تا توطئه‌های دشمنان برای از بین بردن نسل جوان را خنثی کنیم.
حیاتی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در راه پیشگری و مقابله با مواد مخدر، افزود: آموزش و توانمندسازی دانش آموزان در راه پیشگیری از اعتیاد از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
وی با ذکر اینکه باید عواقب شوم مواد مخدر بیش از پیش در جامعه اطلاع رسانی شود، افزود: خراسان‌شمالی در حوزه مواد مخدر وضعیت مطلوبی ندارد در این راستا به دستور استاندار دو ‌سند با موضوع «پیشگیری همه جانبه در بحث مواد مخدر و روان گردها و نظام مدیریت معتادان متجاهر» به عنوان نقشه راه در حال تهیه است.
احمد ریواده، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌شمالی نیز در این جلسه اظهارکرد: یکی از عللی که سبب شده تا مصرف مواد مخدر در این استان زیاد باشد این است که خراسان‌شمالی ششمین استان جوان کشور است در نتیجه جمعیت جوان زیادی در این استان زندگی می‌کنند.
وی گفت: عامل اصلی بروز اعتیاد در این استان، خانواده است، بنابراین باید مسئله اول، تمرکز بر روی خانواده باشد.
وی لذت جویی را عامل دیگر مصرف مواد مخدر در این استان عنوان کرد، افزود: متاسفانه در برخی از مراسم های شادی در این استان همچون عروسی مسائل پرخطر همچون مشروب مشاهده می‌شود.
ریواده با بیان اینکه در شاخص درمان، کاهش مرگ و میر معتادان را هم مد نظر داریم، افزود: در این شاخص توانسته‌ایم از رقم ۳۷ نفر در سال ۹۶ به رقم ۲۴ برسیم.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس طرح جامع مبارزه با مواد مخدر باید هر سال جمعیت معتادان ۵ درصد کاهش یابد که اکنون به این شاخص رسیده‌ایم و در این بخش ۳۵ درصد کاهش داریم.
انتهای پیام

captcha