کد خبر: 1320152
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۹

کتابخوانی از مهم‌ترین شاخصه‌های ارتقای فرهنگ عمومی است

گروه اندیشه: مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: کتاب و کتابخوانی نقش بسزایی در صدور اندیشه، افکار و فرهنگ‌ها دارد و از مهم‌ترین شاخصه‌های رشد و ارتقای فرهنگ عمومی جامعه است.


حجت‌الاسلام زین‌العابدین روحانی‌نیا، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، با اشاره به هفته کتاب، گفت: اسلام دین اندیشه و معرفت و دین دانش، کتاب و معنویت است و می‌توان گفت آیین آسمانی ما، کتاب و کتابخوانی در زمین است؛ لذا برگزارکنندگان هفته کتاب باید سعی کنند با ایجاد این فضا فرهنگ کتابخوانی را به‌صورت یک عرف و عادت همیشگی میان مردم درآورند.



وی با بیان اینکه کتاب و کتابخوانی از مهم‌ترین شاخصه‌‌های رشد و ارتقای فرهنگ عمومی جامعه است، گفت: تعامل و هم‌افزایی دستگاه‌ها و ارائه طرح‌های مطالعاتی و راهکارهای مناسب و در اختیار قرار دادن طرفیت‌ها و امکانات موجود می‌تواند هم سرانه فضای مطالعه و هم سرانه مطالعه را افزایش دهد و فرهنگ کتابخوانی را در جامعه نهادینه سازد.



حجت‌الاسلام روحانی‌نیا با بیان اینکه تأثیر کتاب در صدور اندیشه و فکر، انکارناپذیر است، افزود: هفته کتاب فرصتی برای یادآوری نقش کتاب و تأثیر کتابخوانی بر زندگی افراد است.



مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: باید به کتاب و کتابخوانی اهمیت داد و کتاب را به‌عنوان یک کالای تأثیرگذارِ فرهنگی و معنوی، ارج نهیم و هفته کتاب فرصتی مغتنم برای تحقق این امر به‌شمار می‌رود.



وی اظهار کرد: اداره‌کل تبلیغات اسلامی با استفاده از بازوهای فکری و اجرایی خود گام‌های مؤثری در این حوزه برداشته است که راه‌اندازی و تجهیز کتابخانه‌های حوزه دین، شبستان روستایی و شهری و همچنین اهدای کتاب به مدارس سمپاد، حمایت از تألیفات دینی، تغذیه فکری اقشار تأثیرگذار و حمایت از پژوهش‌های مختلف در حوزه مأموریت‌های سازمان و برگزاری دوره‌های آموزشی کتابداری از مهم‌ترین این اقدامات به‌شمار می‌رود.



وی با اشاره به اینکه 168 باب کتابخانه در این حوزه زیر نظر اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی فعالیت می‌کنند، گفت: از این تعداد 47 باب کتابخانه شبستان، 25 مورد کتابخانه حوزه دین و 96 باب کتابخانه روستایی است.



روحانی‌نیا با اشاره به سفر مقام معظم رهبری به استان افزود: در اجرای این طرح با خرید تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و کتاب برای 22 کتابخانه حوزه دین و شبستان مساجد شهری و روستایی، اعتباری بالغ بر سه میلیارد ریال اختصاص یافت.

captcha