حجتالاسلام زینالعابدین روحانینیا، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، ضمن تبریک هفته وحدت افزود: جهان انسانیت مدیون مقام پیامبر (ص) است.
وی خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت مردم، تشکلها و انجمنهای وابسته به ادارات تحت امر جهت استفاده بهینه در یکپارچگی وحدت اسلامی بهرهبرداری شود.
وی پیوند با اولیاء الهی را فطری عنوان کرد و افزود: مردم بهطور فطری با اهل بیت(ع) پیوند دارند و این ظرفیت بالقوه باید تقویت شود.
حجتالاسلام روحانینیا گفت: دشمن با نگاه تفرقهافکنی در فرق و مذاهب میخواهد حکومت کند و باید متوجه قدرت واقعی وحدت باشیم.
وی گفت: دشمن جنگ نرم را شروع کرده است و مسئولین متوجه باشند که ما نیز باید از قدرت نرم خود استفاده کنیم و بدانیم محرم یک قدرت نرم است که به دشمن نشان داده شد.