کد خبر: 1387302
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۳

فراخوان جشنواره سراسری «بانوی صبور» در خراسان شمالی اعلام شد

گروه اندیشه: مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری استان خراسان شمالی از برگزاری نخستین جشنواره سراسری «بانوی صبور» در پنج محور خبر داد.

هاشم شیرازیان، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری استان خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، از برگزاری همایش کشوری بانوی صبور خبر داد و گفت: اولین جشنواره کشوری «بانوی صبور» در رشته‌های پوستر، کتابخوانی، نماهنگ، کلیپ، پیامک، شعر و دلنوشته برگزار می‌شود.

وی گفت: جشنواره بانوی صبور از سوی دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان آذربایجان شرقی و با همراهی دبیرخانه کانون‌های مساجد خراسان شمالی برگزار می‌شود که زمان ارسال آثار به جشنواره بانوی صبور تا 23 خرداد سال 1393 تعیین شده است.

شیرازیان با اشاره به اهداف جشنواره بانوی صبور گفت: این جشنواره در راستای آشنایی بیشتر مخاطبان با سیره و سنت حضرت زینب(س) و تولید آثار فاخر فرهنگی ـ هنری با بهره‌گیری از زندگی سراسر افتخار ونورانی این بانوی اسلام برگزار می‌شود.

وی با تشریح بخش‌های فراخوان جشنواره عنوان کرد: این جشنواره به‌صورت عام با موضوع حضرت زینب(س) برگزار می‌شود و آثار در تمامی بخش‌های پنجگانه بر اساس موضوعات خطبه‌های حضرت زینب(س)، مفهوم ولایت‌پذیری و ولایت در سیره حضرت زینب(س)، حضرت زینب(س) در نگاه دیگران، مقام و منزلت حضرت زینب(س)، حجاب و عفاف زینبی، اسوه‌های زینبی، زیبایی‌های واقعه کربلا از نگاه حضرت زینب(س) و حضور اجتماعی و سیاسی زن مسلمان در جامعه پذیرش می‌شوند.

شیرازیان همچنین از برگزاری مسابقه اینترنتی «حضرت زینب(س) پیامبر عاشورا» خبر داد و اظهار کرد: پاسخ به سؤالات این مسابقه به دو صورت پیامکی و اینترنتی خواهد بود و علاقه‌مندان برای دریافت متن و سؤالات مسابقه می‌توانند به پایگاه‌های اطلاع‌رسانی جشنواره مراجعه کنند.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی خراسان شمالی افزود: علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال یک عدد 5 رقمی به شماره 10004115549383 سؤالات را دریافت کنند.

وی ادامه داد: علاقه‌مندان می‌توانند بهترین جمله درباره فضایل و مناقب حضرت زینب(س) را حداقل در 5 کلمه و حداکثر در 12 کلمه تولید و به سامانه فوق ارسال کنند.

شیرازیان اظهار کرد: علاقه‌مندان شرکت در بخش شعر نیز می‌توانند آثار خود را در دو بخش شعر نو و شعر کلاسیک به دبیرخانه ارسال کنند، هر شرکت‌کننده می‌تواند حداکثر سه اثر را ارسال کند. آثار با گویش‌های آذری با ارائه معنی فارسی و رعایت نکات تخصصی در بخش جداگانه‌ای داوری می‌‌شود.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی خراسان شمالی همچنین با اشاره به شاخص‌های بخش طراحی پوستر ابراز کرد: اصل زیبایی‌شناختی باید در تمام آثار رعایت شود، در آثار ارسالی حداکثر استفاده از زبان بصری لازم بوده و باید از قالب‌های تکراری پرهیز شود.

وی با بیان اینکه هر شرکت‌کننده می‌تواند حداکثر 5 اثر را ارائه کند، ادامه داد: بنا به فتوای مراجع معظم تقلید و نیز برای صیانت از شئون حضرات اهل بیت(ع) استفاده از هرگونه تمثال و شمائل منتسب به آن حضرت و سایر معصومین(ع) در آثار ارسالی قابل قبول نبوده و به مرحله داوری راه پیدا نمی‌کند.

وی با اشاره به زمان معرفی نفرات و آثار برتر گفت: نفرات برگزیده جشنواره بانوی صبور 22 تیر سال 1393 مصادف با ولادت امام حسن مجتبی(ع) از طریق پایگاه‌های اطلاع‌رسانی جشنواره معرفی می‌شوند.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را به نشانی دبیرخانه به نشانی بجنورد، حدفاصل میدان شهید و کارگر، کوچه شهید سیدمرتضی محمدی، پلاک 51، دبیرخانه کانون‌های مساجد ارسال کنند.

captcha