کد خبر: 1401757
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۱

سمینار «معماری شهرسازی انسانگرا» در خراسان شمالی برگزار می‌شود

گروه اندیشه: رئیس جهاد دانشگاهی خراسان شمالی از برگزاری سمینار تخصصی «معماری شهرسازی انسانگرا» به‌مناسبت بزرگداشت هفته معمار در استان خبر داد.

‌رضا شاهین‌فر، رییس جهاددانشگاهی خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: سمینار تخصصی معماری شهرسازی انسانگر 13 اردیبهشت، ساعت 8:30 در تالار حافظ بجنورد برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: پروفسور محمدرضا پورجعفر و ‌محمدجواد مهدوی‌نژاد، از اساتید برجسته کشوری در این سمینار سخنرانی می‌کنند.
شاهین‌فر افزود: شناخت و بررسی نیاز و ظرفیت‌های انسانی، ایده‌پردازی در معماری شهری، شناخت و نحوه تعامل انسان با محیط کالبدی و آشنایی با موانع، محدودیت و راهکارهای توسعه شهری پایدار از اهداف برگزاری این سمینار است.
وی مدعوین این سمینار را دانشجویان، اساتید و مهندسان عمران و شهرسازی ادارات و سازمان‌ها ذکر کرد.
وی یادآور شد: این سمینار از سوی جهاد دانشگاهی و دانشگاه بجنورد و با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد، دانشگاه اشراق، اداره‌کل راه و شهرسازی خراسان شمالی و شورای اسلامی شهر بجنورد برگزار می‌شود.

captcha