کد خبر: 1427324
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۲

برگزاری هشتمین جشنواره سراسری ادبیات بسیج در خراسان شمالی

گروه اندیشه: مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان خراسان شمالی از برگزاری سومین جشنواره ادبیات داستانی و هشتمین جشنواره سراسری ادبیات بسیج در استان خبر داد.

حسن کریمی، مسئول سازمان بسیج هنرمندان خراسان شمالی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، گفت: این سازمان‌ در راستای نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و شهادت و تحقق جامعه اسلامی و همچنین استعدادیابی و شبکه‌سازی و ایجاد یک جریان مشترک و اثرگذار با استفاده از ظرفیت بالای زبان هنر اقدام به برگزاری سومین جشنواره ادبیات داستانی در استان و برگزاری هشتمین جشنواره سراسری ادبیات داستانی بسیج کرده است.
وی افزود:  هنرمندان با  حضور در این جشنواره در فضایی صمیمی فارغ از هرگونه رقابت و با رفاقتی مؤمنانه تلاش می‌کنند تا در سال اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی، حرکتی ارزنده را در جریان  فرهنگی - ادبی استان و کشور رقم بزنند‌.
کریمی ادامه داد: این جشنواره در قالب‌های داستان کوتاه و بلند در دو گروه سنی جوانان تا 29 سال و بزرگسالان از 30 سال به بعد با موضوعات دفاع مقدس، سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی، مدیریت جهادی، انتظار و مهدویت، انقلاب اسلامی و زن و هویت اسلامی برگزار می‌شود‌.
وی گفت: با توجه به اینکه این جشنواره در شهریور 93 برگزار می‌شود علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را تا 10 مرداد سال جاری به سازمان بسیج هنرمندان استان خراسان شمالی و یا به کانون‌های بسیج هنرمندان نواحی مقاومت در سراسر استان ارسال کنند.
مسئول سازمان بسیج هنرمندان خراسان شمالی گفت: برگزیدگان مرحله استانی می‌توانند به مرحله کشوری راه پیدا کنند همچنین در مراسم اختتامیه از نفرات برتر با اهدا لوح تقدیر و جوایز نقدی تقدیرمی‌شود.

captcha