کد خبر: 1427346
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۷
استاد حوزه علمیه خراسان شمالی اظهار کرد:

پاکدامنی و صبوری خدیجه(س)؛ بهترین الگو برای زنان جامعه اسلامی

گروه اجتماعی: ولی‌پور با اشاره به اینکه پاکدامنی خدیجه(س) از ایشان شخصیتی وارسته در زمان خود ساخته بود، افزود: اگر بانوان امروز می‌خواهند زندگی خوبی داشته باشند باید این بانوی بزرگ را دریابند که چگونه تمام سختی‌ها و گرفتاری‌ها و توهین‌های دشمنان اسلام را تحمل کردند.

طوبی ولی‌پور، استاد حوزه علمیه در خراسان شمالی‌ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، بیان کرد: حضرت خدیجه‌(س) یکی از بانوان کمیاب تاریخ است که به‌عنوان بانوی نمونه در اسلام معرفی شده است.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم شخصیت این بانوی بزرگوار را معرفی کنیم ایشان با القابی همچون بانوی مبارکه، طاهره و سیده نسوان شناخته شده‌اند.
ولی‌پور افزود: در کتاب آسمانی انجیل که بر حضرت عیسی(ع) نازل شده از آن بانوی بزرگوار با لقب مبارکه و همدم حضرت مریم(س) در بهشت یاد شده است.
وی گفت: حضرت خدیجه(س) در دوران جاهلیت که فساد و بی‌بندوباری بسیار رواج داشت و زنان نیز به انواع انحراف‌های رایج آن زمان آلوده بودند در پاکی تمام زندگی می‌کرد.
ولی‌پور با اشاره به اینکه از جمله القاب حضرت خدیجه کبری(س) طاهره است، توضیح داد: دلیل این لقب آن است که ایشان با آنکه در عصر جاهلیت زندگی می‌کردند اما در پاکدامنی و پاکی، نمونه بانوان آن عصر بودند.
وی بیان کرد: حضرت خدیجه(س) چه پیش از ازدواج با حضرت محمد(ص) و چه پس از ازدواج با آن حضرت به‌دلیل احترام خاص و عام به لقب سیده‌النسوان معرفی شده‌اند، بالا بودن و والا بودن شخصیت حضرت خدیجه (س) بهترین الگو برای تک تک بانوان از لحاظ عفاف و حجاب، همسرداری و تربیت فرزند است.
وی ادامه داد: خدیجه کبری(س) تمام اموالش را به‌دلیل مهری که به حضرت محمد(ص) و اسلام داشت، صرف اسلام کرد، اگر بانوان امروز می‌خواهند زندگی خوبی داشته باشند باید این بانوی بزرگ را دریابند که چگونه  تمام سختی‌ها و گرفتاری‌ها و توهین‌های دشمنان اسلام را تحمل کردند.

captcha