کد خبر: 1442978
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۹
حجت‌الاسلام سالاری:

گرامیداشت آقانجفی قوچانی، ارائه الگوی مثبت امر به معروف است

گروه اندیشه: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: برپایی گرامیداشت بزرگانی همانند آقانجفی قوچانی به نوعی ارائه الگوی مثبت امر به معروف و نهی از منکر است.

حجت‌الاسلام محمد سالاری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: پاسداشت و بزرگداشت بزرگان دین و سیاست، اهمیت به اصل موضوع علم است.
وی با ذکر اینکه نکوداشت بزرگان هر استان موجب ایجاد غرور ملی و هویت در بین افراد جامعه می‌شود، عنوان کرد: در حال حاضر دشمنان به هر وسیله‌ای متوسل می‌شوند تا افراد و کشور را بی‌هویت جلوه داده و افکار خود را بر جامعه غلبه دهند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: برپایی گرامیداشت بزرگانی همانند آقانجفی قوچانی به نوعی ارائه الگوی مثبت امر به معروف و نهی از منکر است.
سالاری افزود: اکنون دشمنان در کشور به دنبال بی‌هویت کردن با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌های غربی و ساخت فیلم‌های با جنبه‌های منفی از فرهنگ کشور هستند.
وی ادامه داد: بنابراین برپایی گرامیداشت این بزرگان همچون آقانجفی قوچانی، سبب ایجاد غرور ملی، هویت و به علاوه الگودهی مناسب به جامعه و جوانان می‌شود.
سالاری با بیان اینکه برگزاری این گرامیداشت‌ها به نوعی ارائه الگوی مثبت امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: اگر معروف در جامعه بیشتر تبلیغ شود خود این امر، منکر را نهی می‌کند و به مراتب تأثیر آن بیشتر خواهد بود.
وی با تأکید بر معرفی شخصیت بزرگان و علمای دین ادامه داد: متأسفانه در تبلیغات رسانه‌های بیگانه، حوزه‌های علمیه در کشور به‌عنوان محیطی بسته معرفی می‌شوند که افراد در آن محل تنها به عبادت می‌پردازند.
سالاری افزود: این در حالیست که بیشتر علمای دین همانند آقانجفی قوچانی عارف، فقید، متکلم و علامه‌ای به تمام معنا هستند که در حوزه دین، سیاست و مملکت داری صاحب نظر هستند.

captcha