کد خبر: 1443686
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۹
حداد عادل:

زبان و ادب فارسی، از ارکان هویت ما ایرانیان است

گروه اندیشه: زبان و ادب فارسی، یکی از ارکان هویت ما ایرانیان است و هر گامی که در مسیر تقویت این زبان برداشته شود اقدام مبارکی است که می‌باید تحسین و تأیید شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، غلامعلی حدادعادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی به همایش بین‌المللی انجمن بین‌المللی ترویج زبان و ادبیات فارسی که امروز، 5 شهریورماه در دانشگاه پیام نور بجنورد در حال برگزاری است، پیامی داده است که متن آن به شرح ذیل است:
برای اینجانب مایه خوشوقتی است که می‌توانم برای چندمین بار، به اشاره استاد ارجمند، جناب آقای دکتر مهدی محقق، رئیس محترم انجمن ترویج زبان و ادب فارسی با ارسال پیامی نسبت به شرکت‌کنندگان همایش سالانه این انجمن ادای احترام کنم.
زبان و ادب فارسی، یکی از ارکان هویت ما ایرانیان است و هر گامی که در مسیر تقویت این زبان برداشته شود اقدام مبارکی است که می‌باید تحسین و تآیید شود.
برگزاری همایش سالانه انجمن زبان و ادب فارسی که اکنون شاهد برپایی نهمین دوره آن در شهر بجنورد؛ مرکز استان خراسان شمالی هستیم از آن جهت که فرصتی برای تبادل نظر میان استادان و پژوهشگران پدید می‎آورد بی‌گمان به تحکیم پایه‌های آموزش زبان و ادب فارسی کمک خواهد کرد.
فرهنگستان زبان و ادب فارسی امیدار است این همایش، که از برکت حضور دانشمندان غیرایرانی نیز بهره‌مند است بتواند بهتر از همایش‌های قبلی انجمن، از نتایج تحقیقات زبان‌شناسان و ادیبان بهره گیرد و راه را برای پژوهندگان جوان و دانشجویان علاقه‌مند هموار سازد.
وظیفه خود می‌دانم علاوه بر سپاسگزاری از ریاست محترم انجمن از مسئولان دانشگاه پیام‌نور و همه مقامات و مدیرانی که در برپایی این همایش سهیم بوده‌اند تشکر کنم و برای همه میهمانان، به‌وِیژه میهمانان خارجی همایش از خداوند طلب توفیق کنم.

captcha