کد خبر: 1446797
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۴
امام جمعه قوچان:

آقانجفی قوچانی برگ زرین این خطه است

گروه اندیشه: آقانجفی قوچانی به منزله برگ زرین این خطه است که زهد، تقوا، ساده‌زیستی، و تهذیب نفس ایشان در کنار افتخارات علمی موجب مانایی او شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام سیدمحمد کاظم طباطبایی، امام جمعه قوچان روز جمعه، 14 شهریور در دومین روز همایش بزرگداشت آقانجفی قوچانی، اظهار کرد: عالمانی وجود دارند که از خدا نمی‌ترسند و به‌درستی که کسانی که از خدا می‌ترسند، عالم‌اند.
وی افزود: در کنار آقانجفی قوچانی عالمان دیگری از جمله آیت‌الله عطاردی، فهیمی، هاتف قوچانی، آیت‌الله بلاغی و آیت‌الله صفری در این خطه بالیده‌اند.
امام جمعه قوچان گفت: آقانجفی قوچانی به منزله برگ زرین این خطه است که زهد، تقوا، ساده‌زیستی، و تهذیب نفس ایشان در کنار افتخارات علمی موجب مانایی او شده است.
وی افزود: شهرستان قوچان به شهادت‌طلبی و جهاد مشهور است و به شهر یک هزار شهید شهرت دارد اما ابتدا شهری عالم‌پرور و بعد شهیدپرور است.
امام جمعه قوچان از بانیان برگزاری همایش بزرگداشت آقانجفی قوچانی تقدیر کرد و این حرکت را سنتی حسنه خواند که باید تداوم داشته باشد.

captcha