عباس كيفی بجستانی، عضو جامعه قاريان قرآن كشور در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، درباره شخصيت حضرت زهرا(س)، گفت: وجود مبارك آن حضرت را خداوند برای بزرگواری، ياری و محبت و دستگيری از بندگان عاشق ملكوت آفريده است و به هر لحظه از زندگانی او نگاه كنی او را در اوج طهارت و عبوديت میبينی.
وی ادامه داد: كنيه مقدس حضرت فاطمه زهرا(س) امالحسن، امالحسين، امابيها، امالحسنين است، مشهورترين القاب حضرتش، صديقه كبری، زهرا، سيدةالنساء، سيدةالنساء العالمين، انسيه حورا، سيدةالنساء الجنه، عذرا، مباركه، طاهره، شهيده، محدثه، بتول، مريم كبری، سماويه، صدوقه و صادقه است.
عضو جامعه قاريان قرآن كشور اظهار کرد: ياس معطر نبوی جهانی را از شميم دلنواز عبادت و بندگی و محبت و صبر خويش گلستان ساخته است، گرچه كلمات و جملات ناتوانند تا شكوه بزرگی او را به تصوير بكشند؛ اما خورشيد را بايد شناخت حتی اگر اين شناخت به اندازه جرقهای و بارقهای از آن فوران نور و جلال خدايی باشد.
وی بيان کرد: دختران امروز بهعنوان مادران فردا بايد بدانند كه تأسی به اسوه و الگوی برتر زنان جهان، حضرت زهرا(س)، گامی نوين و حرفی نو مطرح ساخت كه زن مسلمان در اقصی نقاط جهان، از آسيا تا آفريقا، از اروپا تا آمريكا، میتواند با تكيه بر الگوی عملی فاطمی، به خودباوری و احيای هويت اسلامی دست يازد.
كيفی بجستانی گفت: مبارزهای كه ريحانه نبی در حساسترين دوران آغاز كرد، از زمان آغازين انحراف جامعه پس از رحلت نبی اكرم(ص)، بهعنوان مهمترين و محوریترين حركت سياسی جامعه محسوب میشد.
وی افزود: هنگامی كه او تعدی غاصبان خلافت را به حريم ولايت و امامت ديد، با تمام قوا و با روشهای خود، برای دفاع از اين حريم وارد عرصه فعاليتهای سياسی شد و در طول عمر كوتاه اما گرانقدر خود، همچون پروانه، وجود خويش را برای تثبيت امامت، فدای ولايت كرد.
اين كارشناس ارشد فقه و حقوق اسلامی اظهار كرد: به حق، اگر مبارزات سياسی فاطمه زهرا(س) در دفاع از حريم امامت و ولايت نبود جريان امامت در همان سقيفه بنی ساعده خاتمه میيافت.
وی اشاره كرد: دخت گرامی پيامبر(ص) و انسيه حورا، حضرت فاطمه(س)، با اخلاق و رفتار و كارنامه عملی و فكری خويش، مكتبی را پايهگذاری كرد كه زمزم تكامل و تعالی و چشمهسار والای كرامت انسانی است و زنان امروز نيز با تأسی به اين اسوه و الگوی برتر، میتوانند به گسترش ارزشهای دينی بپردازند و با ايجاد حس مسئوليتپذيری، خودسازی، روحيه شهادتطلبی، دفاع، انفاق و ايثار و استقامت و پايداری و صبر، تلاش كنند تا در جهان امروز، به جايگاه حقيقی خويش دست يابند.