کد خبر: 2529891
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۳

انديشه شهيد مطهری مربوط به تمام اعصار است

گروه انديشه: يک كارشناس ارشد نهج‌البلاغه گفت: افكار شهيد مطهری تنها مختص به زمان خودش نبود كه تنها افراد محدودی توانسته باشند با آن ارتباط برقرار كنند بلكه مربوط به همه زمان‌ها و اعصار است.

زهره حق پناه، كارشناس ارشد نهج البلاغه و از مدرسان دانشگاه در خراسان شمالی در گفت و گو با خبرگزاری بين المللی قرآن (ايكنا) شعبه خراسان شمالی اظهار كرد: افكار شهيد مطهری تنها مختص به زمان خودش نبود كه تنها افراد محدودی توانسته باشند با آن ارتباط برقرار كنند بلكه مربوط به همه زمانها و اعصار است.
وی افزود: شهيد مطهری شخصی است كه از محضر امام خمينی (ره) و آيت الله طباطبايی بهره مند شده، وی از نبوغ و فراست كافی برخوردار بود و دارای شخصيت جامع الاطرافی بود كه تمامی ابعاد شخصت ايشان را می توان در لابلای كتابهای ايشان مشاهده كرد .
وی گفت: مطهری از جمله اشخاصی است كه برای بيداری اسلامی تلاش نمود و بنا به سخن امام خمينی (ره) كسی است كه خدمات زيادی را به انقلاب اسلامی ايران ارايه كرد، نوشته ها و سخنرانی های ايشان در آن زمان موجب شد بسياری از جوانان را از افتادن در دام ايدئولوژی های ماركسيستی و ليبراليستی و ساير انديشه های التقاطی بر حذر دارد.
حق پناه ادامه داد: دغدغه های اصلی مطهری دفاع از حقانيت و جامعيت اسلام و پاسخگويی به شبهات و مسايل عصر جديد بود بنابراين آشنايی عميق مطهری با متون و منابع مذهبی و تسلط بر فلسفه ی اسلامی به نظريات او عمق و غنای خاصی بخشيد.
وی خاطرنشان كرد: مطهری از معدود دانشمندانی بود كه آگاهانه اسلام راستين را شناخت و كمر به اعتلای كلمه حق بسته بود و يك لحظه از اسلام و ترويج شعائر و تحكيم مبانی اعتقادی غافل نمی ماند او انسان متعهدی بود كه در راه تربيت نفوس و ساختن انسانهای با ايمان به جاودانگی پيوست.
اين كارشناس علوم قرآنی گفت: استاد شهيد توانسته بود از فضای حوزه پايش را فراتر بگذارد و در دانشگاهها با جوانان ارتباط برقرار كند زيرا معتقد بود هيچ گاه دانشگاه نبايد از رنگ اسلامی دور و غافل بماند و تاكيد می كرد نگذاريد اسلام و علوم اسلامی و شعائر اسلامی به فراموشی سپرده شود.
حق پناه ادامه داد: مطهری معتقد بود بايد اساس و جوهره تعليم و تربيت را بر مبانی آموزش اسلامی استوار ساخت و نبايد خيره و مرعوب غرب بود و توشه راهی كه طی چهارده قرن اندوخته شده را نبايد به خيرگی و حيرت زدگی از دست داد و فريب جلوه ظاهر را خورد .
اين كارشناس ارشد نهج البلاغه متذكر شد: كتاب «انسان و ايمان» به زبان چينی برگردانده شده و اين نشان دهنده بازتاب افكار ايت الله مطهری در جهان است بنابراين انتظار می رود برای نشر افكار ايشان تلاش های زيادی صورت گيرد و برای نشر اين كتابها حساب شده و با برنامه ريزی عمل شود.
captcha