کد خبر: 2567811
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۹

احیای شب قدر و اعمال آن، به دیدگاه‌ها و افکار انسان جهت می‌دهد

گروه انديشه: يك مشاور خانواده در خراسان شمالی گفت: بيان آرزوها و اعتراف به گناهان در شب قدر، سبب آرامش انسان می‌شود و احيای این شب و اعمال آن، بر ديدگاه‌ها و افكار انسان جهت می‌بخشد تا بتواند معنای درست زندگی را پيدا كند.

نورالله رضايی، از مشاوران خانواده در خراسان شمالی‌ در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، با اشاره برگزاری مراسم دينی شب قدر بيان كرد: باور درونی اينچنين مراسماتی فرد را از لحاظ روحی به آرامش می‌رساند و فضای ذهنی او را به فضايی روحانی می‌برد.
وی ادامه داد: افراد با آماده شدن برای حضور در مراسم دعا و راز و نياز با معبود و بيان مشكلات و خواسته‌ها و آرزو ها و حتی اعتراف به گناه و طلب بخشش و مغفرت به آرامش می‌رسند.
وی گفت: انتظار كمك و ياری و انتظار اجابت دعا اميدی در انسان ايجاد می‌كند كه اين اميد خود برای فرد انرژی‌ شادی و آرامش را به‌دنبال دارد، از سويی باور و اعتقاد به وعده‌های خداوند بر اساس آيات قرآن خود از يك پشتوانه روانی برای انسان برخوردار است.
رضايی با ذكر اينكه انسان بر اساس ذات خود نياز دارد كه به يك تكيه‌گاه و پناهگاه قدرت مافوق متصل شود، افزود: احيای شب قدر و اعمال آن، بر ديدگاه و افكار انسان تأثير می‌بخشد تا بتواند معنای درست زندگی را پيدا كند.
وی يادآور شد: درك شب قدر و توجه به آيات سوره قدر برای ما اين پيام را دارد كه در زندگی هدف‌های كوچك و بزرگ خود را مشخص كنيم، همچنين تلاش در راستای رسيدن به اهداف و خواسته‌های زندگی از ديگر تأثيرات روحی مراسم شب قدر است.
وی همچنين با اشاره به اينكه بسياری از يادگيری‌های كودكان و نوجوانان از طريق ديدن شكل می‌گيرد، افزود: حضور آنان در مراسم شب قدر همراه با والدين خود يك نوع سرمشق و آموزه دينی است.
رضايی ادامه داد: شركت والدين و افرادی كه در زندگی نقش مرجع اجتماعی را برای كودكان و نوجوانان دارند به آنان ياد می‌دهد كه نسبت به برگزاری برنامه‌های دينی ـ اجتماعی همت كنند.
captcha