کد خبر: 2586285
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۴

آموزه‌های سياسی امام رضا(ع) نياز روز عرصه سياست است

گروه انديشه: به كار بستن سيره و آموزه‌های سياسی امام رضا(ع) نياز اساسی حكومت‌داری ما در عرصه‌های مختلف سياست است، دولتمردان كشور ما در عصر حاضر بيش از هر زمانی نياز به تبيين سيره علمی ائمه(ع) در عرصه سياست دارند.

محمد محمدزاده، فرماندار اسفراين در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، با اشاره به برگزاری همايش آموزه‌های سياسی امام رضا(ع) در استان، اظهار كرد: سيره ائمه(ع) و به‌ويژه سيره علمی امام رضا(ع) بايد براساس نياز امروز ساماندهی و در قالب يك الگو در جامعه پياده شود.
وی در بخش ديگر سخنان خود گفت: خروجی همايش هم بايد همين امر يعنی كاربردی كردن آموزه‌های آن امام همام در عرصه سياست باشد و اين امر نياز به ساماندهی دارد.
محمدزاده با تأكيد بر اينكه دولتمردان كشور ما در عصر حاضر بيش از هر زمانی نياز به تبيين سيره علمی ائمه(ع) در عرصه سياست دارند، تصريح كرد: بايد كارگروهی در همايش تشكيل شود تا طرح و الگویی از سيره آن امام تهيه و در اختيار دولتمردان قرار گيرد و البته دولتمردان نيز بايد آموزه‌های ولايت و امامت را در كارهای خود سرلوحه و سرمشق قرار دهند.
وی با تقدير از عوامل برگزاری همايش علمی ـ پژوهشی آموزه‌های سياسی امام رضا(ع) اظهار كرد: آنچه اثر اين تلاش‌ها ماندگار و اهداف دست‌اندركاران را محقق می‌سازد، پياده كردن آموزه‌های امامت و نيز بهره‌برداری از نظرات پژوهشگران و صاحب‌نظران در اين زمينه است و البته جاری و ساری شدن اين آموزه‌ها در نهايت به سود مردم و نيز مديران و مسئولان كشور است.
فرماندار اسفراين ادامه داد: مردم ما به لحاظ معنوی ارادت خاصی به ائمه(ع) دارند و همواره پشتيبان ولايت فقيه بوده‌اند اما جا دارد اين ارادت همراه با شناخت و معرفت باشد و اين امر نيز با تبيين جايگاه امامت و ولايت در جامعه ميسر می‌شود.
یادآور می‌شود، همايش علمی ـ پژوهشی آموزه‌های سياسی امام رضا(ع) 23 شهريورماه سال جاری همزمان با دهه كرامت در خراسان شمالی برگزار می‌شود.
captcha