کد خبر: 3569438
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۰

خون شهدای مدافع حرم خطر بزرگ را از مرزها دور راند

گروه معارف: نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌شمالی گفت: خون شهدای مدافع حرم خطر بزرگ را از مرزهای میهن اسلامی دور راند.

حجت‌الاسلام ابوالقاسم یعقوبی نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، در آستانه فرا رسیدن سالروز شهادت سه شهید مدافع حرم این استان، اظهار کرد: خون شهدای مقاومت و مدافع حرم خطر بزرگی را از انقلاب دور کرد و ملت سوریه را نجات داد.
وی با بیان اینکه در این مقاومت میادین سیاسی فتح شد، تصریح کرد: علاوه بر آزادی شهر حلب، امروز مردم سوریه نفسی می‌کشند و زمان می‌خواهد تا خود را بیابند و در این زمان باعث افتخار است که جوانان غیور ایران اسلامی برای نجات حرم حضرت زینب(س) به سوریه رفتند.
امام جمعه بجنورد با اشاره به اینکه شهدای مدافع حرم خط شکن جبهه حق‌اند و خونشان توانست هسته مقاومت را تقویت کرده و فصل جدیدی در مقاومت و ایستادگی را رقم بزند، خاطرنشان کرد: ویژگی شهدای مدافع حرم شهادت آن‌ها در کشور غریب و خارج از مرزهاست و این امر، اجر کار این شهدا را دو چندان می‌کند.
حجت‌الاسلام یعقوبی اضافه کرد: شهدا همه عزیز و کرامت آفرینند، اما شهدای مدافع حرم برای دفاع از حریم ولایت و حرم اهل بیت(ع) به کشوری دیگر رفتند تا ایران اسلامی را مصونیت بخشند و جلوی دشمنان را بگیرند.
وی با تاکید بر اینکه اقدام شهدای مدافع حرم و رزمندگان در سوریه به نوعی پیشگیری بود تا دشمن هوس نکند به کشورمان نگاه چپ کند، گفت: برخی می‌گویند چرا باید در کشوری دیگر بجنگیم، در جواب باید گفت کشور سوریه نیز در زمان هشت سال دفاع مقدس خط مقدم ایران اسلامی بود و در واقع حق و حقیقت جبران همین خوبی‌ها است.
نماینده ولی فقیه در خراسان‌شمالی تصریح کرد: شهدای مدافع حرم به سوریه رفتند تا از حضور دشمن در مرزهای کشورمان پیشگیری کنند که به حق دفاعی جانانه از حریم ولایت کردند و اجرشان در پیشگاه خداوند محفوظ است.
captcha