کد خبر: 3606038
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۵
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌شمالی:

امام خمینی (ره) الگوی تمام قد در عرصه سیاست و زندگی اجتماعی است

گروه معارف: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌شمالی گفت: امام خمینی (ره) در همه ابعاد سیاست الگوی تمام عیاری است که باید همگان راه و منظر ایشان را اسوه خود قرار دهند.

حجت‌الاسلام محمد سالاری رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌شمالی، در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، اظهارکرد: امام خمینی (ره) الگوی تمام عیاری از نظر سیاسی بوده و سیاست ایشان برگرفته از دین بود.  
وی با بیان اینکه امام راحل دین را سیاسی نکرد، بلکه سیاست را به وسیله دین مهار کرد، افزود: ایشان در مسائل اجتماعی نیز سرآمد بود، و می‌توان در حوزه اجتماعی از امام راحل الگو برداری کرد.
سالاری با تاکید براینکه امام خمینی (ره) عارف نبود که از جامعه بریده و به فکر خویش باشد، ادامه داد: ایشان سعی کرد با درایت و مدیریت منسجم امت خود را از تاریکی و ظلمت برهاند.
وی با اشاره به اینکه هنوز نیز عطر ایمان و سیره امام راحل در جامعه قابل استشمام است، گفت: راه امام خمینی(ره) امروز می‌تواند به عنوان یک هدایتگر، بشر را در دل همه ظلمت و تاریکی‌های موجود به نور حق برساند.
سالاری با تاکید بر اینکه باید همه مدیران در سطوح مختلف از امام خمینی (ره) تاسی گرفته و الگوبرداری کنند، افزود: ایشان به بهترین نحو ممکن مسائل کلان سیاسی و اجتماعی کشور و خانواده خود را مدیریت می‌ ‌کردند.
وی با اشاره به اینکه طی سال جاری سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) با ماه مبارک رمضان مصادف شده بنابراین اعزام زائر به مرقد مطر ایشان انجام نمی‌شود، گفت: برنامه محوری بزرگداشت ارتحال امام گرانقدر یکشنبه 14 خرداد ماه ساعت 18:30 دقیقه عصر در محل مسجد انقلاب با سخنرانی حجت الاسلام شیرازی استاد حوزه و دانشگاه برپا می‌شود.
سالاری افزود: برپایی مراسم 15 خرداد نیز در محل مسجد امام خمینی (ره) بجنورد نیز ساعت 18:30 دقیقه با سخنرانی آیت الله حسینی خراسانی در دستور کار قرار دارد. 
captcha