حجت الاسلام و المسلیمن سید مرتضی موسوی جاجرمی، امام جمعه موقت بجنورد در گفت و گو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسانشمالی، تاکید کرد: حضرت معصومه(س) بهترین الگوی دختران امروز است.
وی با اشاره به اینکه حضرت معصومه عالمه غیر معلمه بوده است، توضیح داد: این بانوی بزرگوار اسلام بدون اینکه تعلیم ببیند از سوی خداوند علم را کسب کرده بود.
موسوی جاجرمی افزود: علم، آگاهی، تقوا و پاکدامنی از ویژگی های مهم این بانوی بزرگوار اسلام بود که دختران ما باید از آن ها به عنوان الگو استفاده کنند.
وی در پاسخ به این سوال که در جامعه تا چه میزان سیره این بانوی بزرگوار و ترویج آن در میان دختران ترویج و به آن اهمیت داده شده است؟ ادامه داد: در شهرهای مذهبی مشهد و قم به این امر توجه شده است اما در سایر مناطق باید مورد توجه قرار گیرد.
جاجرمی اظهار کرد: امروزه خانواده ها باید با تمام توان و آگاهی به تربیت صحیح دختران بپردازند، زیرا از یک سو، نزدیک به نیمی از قشر فعال جامعه را زنان و دختران تشکیل می دهند و از سوی دیگر، با گسترش شبکه های اجتماعی در دنیای امروز، احتمال بروز آسیب های جدی، به ویژه از جانب دختران به حداکثر رسیده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر الگوی دختران ما باید حضرت معصومه (س) باشد نه آن مدل های غربی که در ماهواره ها و شبکه های اجتماعی خودنمایی می کنند و جز پوچی و بی بندوباری ثمره ای ندارند.