حجت الاسلام علی خادمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسانشمالی، در گفت و گو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسانشمالی اظهارکرد: نقش خادم، هیات امنا و امام جماعت در ایجاد جذبه برای حضور بیشتر جوانان و مردم در مساجد از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی با تاکید بر اینکه با بهره گیری ازنیرو های غیرماهر نمی توان مخاطب بسیاری در مساجد جذب کرد، گفت: بیشتر خادمان مساجد افراد دارای سن و سال بالا هستند، بنابراین افراد به دلیل شرایطی که دارند خیلی نمی توانند با جوانان ارتباط برقرار کنند.
خادمی با بیان اینکه باید جایگاه مساجد به عنوان یک مرکز تامین نیازهای فکری، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی در جامعه تبین شود، ادامه داد: باید خدام و هیات امنا کمک کنند تا هیات مذهبی و موسسات قرآنی جلسات خود را در مساجد برپا کنند تا بیش از پیش ارتباط با مساجد در بین مردم افزایش یابد.
وی با بیان اینکه در جامعه امروزی کارکرد مسجد عبادی محض است، عنوان کرد: صرفا کارکرد مسجد در حوزه عبادی کافی نیست بلکه باید در حوزه اقتصادی و سیاسی نیز به عنوان یک محور، حرکت جامعه را جهت دهی کنند.
خادمی با بیان اینکه مساجد می توانند در حوزه تربیتی و مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمنان در فضای مجازی و واقعی ورود پیدا کنند، گفت: مردم همواره به مساجد علاقه دارند این در حالیست که ارائه برنامه های مختلف در ابعاد و حوزه های متفاوت سبب می شود تا مردم به این مرکز به عنوان یک پایگاه دینی و سیاسی اعتماد کنند.
وی تاکید کرد: مساجد دارای امام جماعت فاضل و عالم نیز از یک قدرت جذب بالا برخوردار هستند زیرا استفاده از ظرفیت یک امام جماعت جدی در کارکردهای مسجد تاثیرگذاراست.
وی با اشاره به نقش پر اهمیت و بی بدیل مسجد از صدر اسلام تاکنون، یادآورشد: انقلاب اسلامی از مسجد آغاز و معماری آن در همان محل بنا شده و در بهمن سال 57 نیز پیروزی رسید.
خادمی یادآورشد: مسجد در دوران دفاع مقدس نیز به عنوان یک پایگاه پشتیبانی نقش بسزایی در پیروزی ایران در نبرد حق علیه باطل ایفا کرد.