جریان سازی؛ مهم‌ترین وظیفه کمیته توسعه رسانه‌ای
کد خبر: 3716208
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۳
رئیس کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه ای مطرح کرد؛

جریان سازی؛ مهم‌ترین وظیفه کمیته توسعه رسانه‌ای

گروه سیاست و اقتصاد- رئیس کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه‌ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران، گفت: جریان سازی مسائل توسعه‌ای مهم‌ترین وظیفه کمیته توسعه رسانه‌ای است.

جریان سازی مسائل توسعه‌ای مهم‌ترین وظیفه کمیته توسعه رسانه‌ای

به گزارش ایکنا از مازندران، واحد عبدالهیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران امروز 30 اردیبهشت ماه در دومین نشست کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه‌ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران  که با حضور اعضای این نشست در جهاد دانشگاهی مازندران برگزار شد، گفت: مدیریت دانش، محور اصلی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران محسوب می شود و یکی از وظایف کارگروه مدیریت دانش استانداردسازی فعالیت‌ها در کارگروه‌های دیگر است. 
وی با بیان اینکه تدوین سند توسعه مازندران یکی از مهم‌ترین نکاتی است که باید به آن پرداخت، تصریح کرد: با توجه به اینکه سند آمایش توسعه مازندران مصوب شده است باید ضمن بررسی این سند و احصاء مشکلات آن با انجام مطالعات و اقدامات نسبت به تکمیل آن و فراهم کردن شرایط اجرائی شدنش اقدام نمائیم و مراقبت کنیم که از دوباره کاری جلوگیری شود. 
رئیس کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اساسی موجود در مازندران این است که تجربیات مستند نمی شود، خاطرنشان کرد: اینکه مدیری بر سر کار آید و بدون در اختیار داشتن هیچ تجربه ای از گذشته دوباره آغاز کند، خسارت زا است. 
عبدالهیان در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه پیش نویس اولیه فعالیت تسهیل گران توسعه شهرستانها تدوین شده است، گفت: باید با راه‌اندازی کمیته تسهیلگران توسعه شهرستان‌ها، به دنبال درگیر کردن مردم در حوزه‌های توسعه‌ای شهرستان های استان  باشیم. وی تصریح کرد: باید بتوانیم از توان فکری و اجرایی فعالان شهرستانی نیز استفاده کنیم. 
واحد عبدالهیان با اشاره به اینکه جریان سازی مسائل توسعه‌ای در میان مردم یکی از مهم‌ترین وظایف کمیته توسعه رسانه ای است، اظهار کرد: بنابر تاثیر رسانه‌ها در اشاعه فرهنگ درگیر کردن مردم در موضوعی که در سرنوشت آنها دخیل است، کمیته توسعه رسانه ای شکل گرفت. 
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران افزود: رسانه ها با حفظ چارچوب فکری و شیوه خبری خود بر روی موضوعات توسعه ای استان در این کمیته می‌توانند هم اندیشی کنند. 
عبدالهیان همچنین در پایان تاکید کرد: باید از ظرفیت نخبگان غیرمقیم در توسعه استان مازندران در این اتاق فکر بهره بگیریم. 

جریان سازی مسائل توسعه‌ای مهم‌ترین وظیفه کمیته توسعه رسانه‌ای

 نگاهمان در مدیریت دانش به تاثیرگذاری بر منابع انسانی باشد
علی صادق مقدسی مدیرکل صدا و سیمای مازندران نیز در این نشست با اشاره به اینکه تشکیل اتاق فکر توسعه و تعالی می تواند تجربه خوبی برای استان مازندران باشد، گفت: امیدواریم نتایج خارج شده از این کارگروه در حوزه اجرا، موثر باشد. 
وی با بیان اینکه اگر نگاهمان در مدیریت دانش به تاثیرگذاری بر منابع انسانی منجر نشود کاملا به بیراه می رویم، اظهار کرد: به نظر می رسد در ابتدا باید دید چه تعریفی از توسعه و پیشرفت وجود دارد و بر اساس آن برنامه ریزی در این کارگروه ها انجام شود. 
مدیرکل صدا و سیمای مازندران با اشاره به اینکه باید دید سطح تاثیرگذاری این کارگروه ها تا چه میزان است، خاطرنشان کرد: برای رسیدن به یک توسعه پایدار، باید مسئولان سازمان‌ها و فرمانداران به ضرورت این مقوله باور داشته باشند. 
وی با اشاره به اهمیت بخش نرم افزاری و فرهنگی مدیریت دانش و توسعه مبتنی بر فهم و اندیشه بر نقش صدا و سیما در این خصوص تاکید کرد.

جریان سازی مسائل توسعه‌ای مهم‌ترین وظیفه کمیته توسعه رسانه‌ای
ضرورت  توزیع فوری دانش پس از تولید 

حسن هدایتی شیرسوار رئیس دانشگاه علمی و کاربردی بابل نیز در این جلسه با بیان اینکه داده‌ها در سازمان‌های مختلف در جایی ذخیره و دسته بندی نمی شود، گفت: امیدواریم کارگروه مدیریت دانش داده ها را جمع آوری کند. 
وی با بیان اینکه به افراد با ظرفیت‌های بالا و مختلف در این کارگروه نیازمند هستیم، تصریح کرد: جزیره ای بودن و عدم نگاه مدرن به موضوعات موجب می شود تا به نتیجه دلخواه دست پیدا نکنیم. 
رئیس دانشگاه علمی و کاربردی بابل با تاکید بر اینکه تا زمانی که پلت فرم وجود نداشته باشد نمی توانیم به خوبی فعالیت کنیم، گفت: سیستم مدیریت دانش ابزاری برای پرسنل سازمان به منظور ارائه ارزیابی ذخیره و بازیابی دانش های ضمنی ایشان در طی فرآیند کاری است، همچنین امکان اخذ دانش های آشکار سازمانی در قالب مستندات دانشی و طبقه بندی و بازیابی سریع آن را نیز فراهم می کند. 
هدایتی با اشاره به اینکه همواره فناوری موجب کاهش هزینه ها، زمان و تلاش پرسنل برای یافتن خواسته های خود می شود، اظهار کرد: امکان برقراری ارتباط بین پرسنل برای تسهیم دانش های ضمنی و پاسخ دهی به موقع سوالات، امکان اندازه گیری وضعیت دانش های درون سازمان، امکان تدوین گزارش های دانش متنوع و قابل دفاع و غیره بخشی از کارایی سیستم مدیریت دانش است. 
وی با تاکید بر اینکه باید بلافاصله پس از تولید دانش توزیع آن صورت بگیرد، گفت: اگر پلت فرم را ایجاد کرده و نگهداری کنیم اقدامی موثر در مدیریت دانش داشته ایم که امیدواریم در آینده تجربیات خوبی داشته باشیم.

جریان سازی مسائل توسعه‌ای مهم‌ترین وظیفه کمیته توسعه رسانه‌ای
تکمیل سند توسعه مازندران
بهرام اکبرزاده دبیر پنجره واحد سرمایه گذاری مازندران نیز در این نشست با اشاره به اینکه سند توسعه مازندران به صورت آمایشی آماده شده است، گفت: جزء اولین استان هایی بودیم که سند توسعه مازندران در سازمان برنامه توسعه، تصویب و در هیئت دولت تائید شد. 
وی با اشاره به اینکه سند توسعه مازندران به طور تقریبی کامل است، اظهار کرد: سند توسعه در بخش های مختلف وجود دارد اما نتوانستیم آن را به صورت یک واحد در بیاوریم و به صورت جزیره‌ای فعالیت کرده ایم.

محسن غلامی عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی مازندران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه هدف این است که تجربیات را منتقل کنیم تا برای همیشه باقی بماند، گفت: هر سازمانی کار خود را انجام می دهد و به صورت هماهنگ فعالیت نمی کند. 

فردمحوری؛ چالش فعالیت‌های مدیریت دانشی 
وی با اشاره به اینکه نرم افزارهای مختلفی وجود دارد و می تواند دسترسی اجتماعی ایجاد کند، تصریح کرد: نیاز است برای جلوگیری از فعالیت جزیره‌ای، آموزش سازمانی را در دستور کار خود قرار دهیم و مدیران سازمان ها نیز با ما همراه شوند چرا که بسیاری از فعالیت های مدیریت دانشی فردمحور است و نرم‌افزاری وجود ندارد. 

جریان سازی مسائل توسعه‌ای مهم‌ترین وظیفه کمیته توسعه رسانه‌ای
محمدکاظم حمزه‌پور مدرس دانشگاه و فعال بخش خصوصی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه مدیریت دانش یک بخش آن نرم افزاری و قسمت دیگر آن فرهنگی است، گفت: به طور معمول کار فرهنگی زمان بر است. 
وی با بیان اینکه 15 کارگروه باید فعالیت کنند و داده را به کارگروه مدیریت دانش بدهند، اظهار کرد: خروجی این کارگروه باید در یک نقطه‌ای مستقر باشد و در عین حال می تواند فعالیت فرهنگی و نرم‌افزاری همزمان با هم صورت بگیرد. 
 تنها راه برقراری ارتباط میان فکر و عمل توسعه فهم است
علی فلاح عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد گرگان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه بسیاری از دانش‌ها به صورت جزیره‌ای بوده و هدر رفته‌اند، گفت: یکی از مهم‌ترین کارهایی که باید در این کارگروه صورت پذیرد، ارتباط با کارگروه‌های دیگر است. 
وی با بیان اینکه مدیران کارگروه‌ها باید با این کارگروه آشنا شوند، تصریح کرد: تمامی اعضا باید کارگروه های دیگر را به طور دقیق بشناسند. 
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد گرگان با اشاره به اینکه معضلات را همه می دانیم و تجربه دانش هم وجود دارد اما ضمانت اجرایی وجود ندارد، گفت: تنها راه برقراری ارتباط میان فکر و عمل توسعه فهم است و آن نیز با مطالعه مستمر و یا به وسیله گفت‌وگو صورت می‌پذیرد. 

جریان سازی مسائل توسعه‌ای مهم‌ترین وظیفه کمیته توسعه رسانه‌ای
 کمیته‌های موجود، رویکرد یکسانی را مدنظر قرار دهند
هما رضایی قلعه نیز در این جلسه با اشاره به اینکه باید در کمیته‌های موجود، رویکرد یکسانی را مدنظر قرار دهیم، اظهار کرد: مشخص شدن شرح وظایف کمیته‌ها یکی از مهم‌ترین کارهایی است که باید صورت بپذیرد. 
وی تصریح کرد: کمیته تسهیلگران شهرستانی به دلیل وجود افراد دغدغه‌مند به آسانی می تواند شکل بگیرد. 
مسعود فرجاد فعال اجتماعی با بیان شرح اقدامات صورت گرفته در راستای راه اندازی تسهیل گران توسعه از هماهنگی با تسهیل گران شهرستان های مختلف خبر داد و گفت : رایزنی اولیه با برخی فرمانداران جهت استقرار کمیته تسهیل گران شهرستان های مربوطه صورت گرفته است. 
وی ضمن تقدیر از ابتکار استاندار در تصمیم راه اندازی اتاق فکر توسعه و تعالی استان تاکید کرد که بسط این اندیشه مثبت و ماندگاری آن در گرو فعالیت صادقانه و خالصانه تک تک ما مازندرانی ها است. 
به گزارش ایسنا مازندران، تدوین شرح وظایف کمیته ها، آغاز فعالیت در خصوص تدوین سند توسعه مازندران و تصحیح آئین نامه تشکیل کمیته تسهیل‌گران توسعه شهرستان‌های استان در دستور کار جلسه بعدی این کارگروه قرار گرفت. 

به گزارش ایکنا از مازندران، دومین نشست کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه‌ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران صبح امروز 30 اردیبهشت ماه با حضور واحد عبدالهیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، علی صادق مقدسی مدیرکل صدا و سیمای مازندران، بهرام اکبرزاده دبیر هماهنگی پنجره واحد سرمایه گذاری مازندران، هما رضایی‌قلعه رئیس اداره آموزش و پژوهش محیط زیست اداره‌کل محیط زیست مازندران، سیده زینب تقوی و محسن غلامی عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی مازندران، حسن هدایتی شیرسوار رئیس مرکز علمی کاربردی بابل، محمدکاظم حمزه‌پور مدرس دانشگاه و فعال بخش خصوصی، علی فلاح هیئت علمی دانشگاه آزاد گرگان، مسعود فرجاد فعال اجتماعی و کارشناس برنامه ریزی و سیداحمد حسینی سردبیر خبرگزاری ایسنا مازندران در سالن اجتماعات جهاد دانشگاهی مازندران برگزار شد. 

انتهای پیام

جریان سازی مسائل توسعه‌ای مهم‌ترین وظیفه کمیته توسعه رسانه‌ای

captcha