کد خبر: 3740502
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۱

ضرورت رعایت اصول بهداشتی ذبح دام در عيد سعيد قربان

گروه اجتماعی- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت:به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قابل سرایت بین انسان و حیوانات رعایت اصول بهداشتی در ذبح دام ضروری است.

ضرورت رعایت اصول بهداشتی جهت ذبح دام در عيد سعيد قربان

به گزارش ایکنا ازخراسان‌شمالی، به نقل ازروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، سید احمد هاشمی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی اظهار کرد : کشتار دام در معابر و اماکن مسکونی سبب گسترش بیماری‌های مشترک بین انسان و دام می‌شود، بنابراین بايد حتما ذبح دام برای قربانی در کشتارگاه‌های دام و تحت نظر کارشناسان دامپزشکی انجام شود.
وی افزود: گوشت تازه ذبح شده باید 12 تا 24 ساعت قبل از مصرف در دمای یخچال نگهداری شود تا عوامل بیماری زای ویروسی ، انگلی و باکتریایی موجود در آن از بین برود.
هاشمی تاکید کرد:در هنگام ذبح دام و قطعه قطعه کردن لاشه بايد حتما از دستکش و عینک استفاده شود و از هرگونه تماس با موجودات خارجی روی پوست و پشم دام «کنه،کک »خودداری شود.
وی افزود : باید در هنگام ذبح ،ترشحات یا خون حاصل از ذبح به داخل چشم یا دهان وارد نشود.
هاشمی یادآورشد : با توجه به مشاهده یک مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در استان و فوت این فرد، به منظور پیشگیری از این بیماری کشنده رعایت بهداشت درذبح و مصرف گوشت تازه دام ضروري است .

captcha