به گزارش ایکنا ازخراسانشمالی، به نقل ازروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، سید احمد هاشمی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی اظهار کرد : کشتار دام در معابر و اماکن مسکونی سبب گسترش بیماریهای مشترک بین انسان و دام میشود، بنابراین بايد حتما ذبح دام برای قربانی در کشتارگاههای دام و تحت نظر کارشناسان دامپزشکی انجام شود.
وی افزود: گوشت تازه ذبح شده باید 12 تا 24 ساعت قبل از مصرف در دمای یخچال نگهداری شود تا عوامل بیماری زای ویروسی ، انگلی و باکتریایی موجود در آن از بین برود.
هاشمی تاکید کرد:در هنگام ذبح دام و قطعه قطعه کردن لاشه بايد حتما از دستکش و عینک استفاده شود و از هرگونه تماس با موجودات خارجی روی پوست و پشم دام «کنه،کک »خودداری شود.
وی افزود : باید در هنگام ذبح ،ترشحات یا خون حاصل از ذبح به داخل چشم یا دهان وارد نشود.
هاشمی یادآورشد : با توجه به مشاهده یک مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در استان و فوت این فرد، به منظور پیشگیری از این بیماری کشنده رعایت بهداشت درذبح و مصرف گوشت تازه دام ضروري است .