کد خبر: 3865251
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۲۷

قرآن در معاملات، سیاست و اقتصاد تاثیرگذار باشد

گروه فعالیت‌های قرآنی _ امام جمعه بجنورد تاکید کرد: قرآن کتاب زندگی است نه کتاب تشریفاتی؛ به همین دلیل باید این کتاب در متن زندگی ما نقش‌آفرین باشد و ارتباطات، معاملات، سیاست و اقتصادمان قرآنی باشد.

قرآن در معاملات، سیاست و اقتصاد تاثیرگذار باشدبه گزارش ایکنا از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد، امروز، ۲۷ آذرماه در نشست با فعالان قرآنی، با گرامیداشت هفته قرآن بر تلاش برای مؤانست فرزندان و نسل جدید با قرآن تأکید و اظهار کرد: باید بکوشیم کودکان را با قرآن آشنا کنیم و خود ما هم شبانه‌روز با قرآن زندگی کنیم و در فضای قرآن نفس بکشیم.

وی با اشاره به اهمیت زندگی قرآنی، با بیان اینکه بحث قرآن بحث زندگی ما بوده و باید همیشه با قرآن زندگی کنیم تا در قیامت با قرآن محشور شویم، افزود: ما باید قرآن را در متن زندگی داشته باشیم نه اینکه قرآن را در حاشیه زندگی روزمره قرار دهیم.

وی افزود: خداوند در آیه 9 سوره اسراء می‌فرماید: «إِنَّ هَٰذَا الْقُرْآنَ یهْدِی لِلَّتِی هِی أَقْوَمُ وَیبَشِّرُ الْمُؤْمِنِینَ الَّذِینَ یعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا کبِیرًا» و تأکید می‌کند این قرآن به راهی که استوارترین راه‌هاست، هدایت می‌کند و به مؤمنانی که اعمال صالح انجام می‌دهند بشارت می‌دهد که برای آن‌ها پاداش بزرگی است.

وی افزود: قرآن باید در تمام بخش‌های زندگی ما قوام‌بخش باشد؛ زیرا قوام زندگی مسلمان‌ها قرآن است.

وی با اشاره به اهمیت قرآن از نگاه پیامبر اکرم (ص) اظهار کرد: پیامبر عظیم‌الشأن (ص) می‌فرماید: بعد من قرآن و اهل‌بیت (ع) را محکم بگیرید و تمسک بجویید و چنگ بزنید و با تمام وجودتان حفظ کنید.

یعقوبی افزود: قرآن و اهل‌بیت دو بال پرواز هستند که ما به‌وسیله این دو بال در زندگی پیشرفت و پرواز می‌کنیم و به‌وسیله این دو بال به سعادت ابدی که وعده الهی است می‌رسیم.

وی اضافه کرد: بر این اساس باید از کودکی و نونهالی کودکانمان را با دو بال قرآن و اهل‌بیت (ع) آشنا کرده، با قرآن محشور کنیم و آدرس قرآن را دقیق به آن‌ها آموزش دهیم؛ زیرا قرآن کتاب دنیا و آخرت ما بوده و سعادت ابدی ما درگرو قرآن است.

حجت‌الاسلام یعقوبی اظهار کرد: خداوند در آیه 257 سوره بقره می‌فرماید: «اللَّهُ وَلِی الَّذِینَ آمَنُوا یخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّور وَالَّذِینَ کفَرُوا أَوْلِیاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُولَٰئِک أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ» و تأکید می‌کند خداوند ولی و سرپرست کسانی است که ایمان آورده‌اند، آن‌ها را از ظلمت‌ها به‌سوی نور بیرون می‌برد؛ اما کسانی که کافر شدند اولیای آن‌ها طاغوت‌ها هستند که آن‌ها را از نور به‌سوی ظلمت‌ها بیرون می‌برند، آن‌ها اهل آتش‌اند و همیشه در آن خواهند ماند.

وی اضافه کرد: بر این اساس قرآن مانند ریسمان بوده و تنها راه نجات کسی که در ته چاه ظلمت افتاده طناب قرآن است تا با چنگ زدن به قرآن از ته چاه ظلمت بیرون بیاید و به نور هدایت شود.

حجت‌الاسلام یعقوبی تصریح کرد: این طناب نورانی وسیله نورانی است که انسان‌ها را از ظلمات به نور متصل می‌کند؛ ولی بلعکس دنیای استکبار آن‌هایی که در نور هستند را به ظلمات می‌برد.

وی افزود: قرآن می‌تواند ما را از ظلمت‌ها برهاند، نورانی‌مان کند، نگاه و زبانمان را نورانی کند، تعاملات اجتماعی‌مان را نورانی و سالم سازد تا معامله و کسب‌وکارمان نورانی شده و تعلیم و تعلممان نورانی شود.

حجت الاسلام یعقوبی اظهار کرد: قرآن کتاب نور، معنویت ساز و معنویت آفرین است؛ لذا هرچه راجع به قرآن سرمایه‌گذاری کنیم ضرر نمی‌کنیم؛ زیرا قرآن کتابی است که هر که در محضر قرآن قرار بگیرد جان و روحش غنی‌سازی می‌شود.

وی افزود: امیرالمؤمنین (ع) در نهج‌البلاغه می‌فرماید: هیچ‌کس در محضر قرآن ننشست مگر اینکه روحش غنی شود و هیچ‌کس از محضر قرآن دور نشد مگر اینکه گرفتار فقر معنویت شد.

حجت الاسلام یعقوبی گفت: قرآن آمده ما را غنا بخشیده و استغنای روحی دهد؛ ازاین‌رو تلاوت، تجوید، ترتیل، قرآن، ترجمه و تفسیر قرآن همه در راستای بالندگی و رشد ما بوده و باید همواره نسبت به این امور اهتمام لازم را داشته باشیم.

وی با اشاره به اهمیت تمدن سازی قرآن، افزود: ما باید از تلاوت قرآن شروع کنیم تا به تمدن برسیم، درواقع تلاوت قرآن آغاز راه بوده و تمدن قرآن پایان راه است و مراحل رشد از تلاوت، تجوید، ترجمه، تفسیر، تربیت قرآن و تعالی قرآن شروع شده و به تمدن قرآن می‌رسد.

انتهای پیام
captcha