الهام میرداماد، مدیر مؤسسه قرآنی معراج بجنورد، در گفتوگو با ایکنا از خراسان شمالی، اظهار کرد: از آن جایی که مربیان توانمند قرآنی در استان اندک است، برخی از مربیان نیز توقعات بالایی دارند و با شرایط گذشته تدریس نمیکنند و همین مسئله موجب شده است تا در نهایت با مربیان سازش کنیم و آنها را از دست ندهیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 30 مربی قرآنی با این مؤسسه در ارتباط هستند، ادامه داد: برخی از مربیان قرآنی در حومه و روستاها فعالیت میکنند و برخی از آنان نیز در مؤسسه تدریس میکنند که تنها 20 درصد از آنان بیمه هستند.
میرداماد بیان کرد: مربیان در گذشته با 50 درصد سهم آموزش در مؤسسه تدریس میکردند، اما در حال حاضر با توجه به مشکلات اقتصادی که وجود دارد هزینههای تدریس آنها بالا رفته است و از طرفی برای جذب متقاضی مجبور هستیم که شهریه کلاسها را کاهش دهیم که این دو موضوع با یکدیگر امکانپذیر نیست و مشکلات زیادی را به وجود میآورد.
مدیرمؤسسه قرآنی معراج بجنورد افزود: در حال حاضر برای جذب متقاضیان تلاشهای زیادی انجام میشود تا بتوانیم مؤسسه را سرپا نگه داریم.
به گفته وی مکانهایی که مؤسسات قرآنی در آنجا فعالیت میکنند، در شأن قرآن نیست و به طور مثال 80 سال از ساخت ساختمان مؤسسه معراج میگذرد و خانوادهها نگرانی زیادی برای حضور فرزندانشان در این مکانها دارند.
میرداماد ادامه داد: نیرو اجرایی در مؤسسه بیشترین زحمت را میکشند اما متأسفانه بیمه شامل حال آنان نمیشود که این موضوع نیز باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد.
مدیرمؤسسه قرآنی معراج بجنورد تأکید کرد: برخی از مربیان که بیمه شدند نیز به علت سهلانگاری خودشان بیمه را از دست دادند و به موقع پرداختیها انجام نشده است که در حال حاضر نمیتوان آنان را دوباره بیمه کرد.
انتهای پیام