کد خبر: 3867926
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵

مؤسسات قرآنی به دنبال تربیت مبلغان قرآنی باشند

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ عضو جامعه قاریان قرآن گفت: مؤسسات قرآنی باید به دنبال تربیت مبلغان قرآنی باشند و این به معنای آن است که فرد در کنار قرائت قرآن، حافظ قرآن و مسلط به معارف قرآن نیز باشد.

مفاد آموزش در کلاس‌های قرآنی برای جذب گروه‌های سنی مختلف جذاب‌تر باشدعباس کیفی‌بجستانی، عضو جامعه قاریان قرآن کشور، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌شمالی، اظهار کرد: بسیاری از مؤسسات قرآنی در حال حاضر دوره‌هایی مانند روخوانی، صوت، روان‌خوانی و... را برگزار می‌کنند، اما کفایت نمی‌کند و باید توجه بیشتری به این مسئله شود.

وی افزود: مؤسسات قرآنی نیز برای تحقق اهداف خود و ترویج فرهنگ قرآن و عترت بیش از پیش احساس مسئولیت نموده و تلاش بیشتری داشته باشند همچنین تعامل دستگاه‌های فرهنگی و قرآنی در توسعه و بهبود فعالیت‌های فرهنگی در این حوزه بسیار مؤثر است.

کیفی‌بجستانی ادامه داد: مؤسسات قرآنی باید به دنبال تربیت مبلغان قرآنی باشند و این به معنای آن است که فرد در کنار قرائت قرآن، حافظ قرآن و مسلط به معارف قرآن نیز باشد.

عضو جامعه قاریان قرآن کشور گفت: بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات فرهنگی که در جامعه وجود دارد ناشی از عدم انس با قرآن کریم است.

کیفی‌بجستانی با تأکید بر اینکه قرآن باید بیش از پیش وارد محیط مدارس، دانشگاه‌ها، خانواده‌ها، محیط کسب و کار و... شود، اضافه کرد: امیرالمؤمنین(ع) هنگامی که در بستر بیماری بودند به فرزندان خود سفارش کردند که مبادا دیگران در عمل به قرآن از شما سبقت بگیرند.

وی با بیان اینکه قرآن کریم باید بیش از پیش به زندگی مردم بیاید، ادامه داد: در قرآن کریم به روابط افراد با خانواده، ارتباط افراد با اجتماع و حتی محیط زیست اشاره شده است که نشان از جامعیت قرآن کریم دارد.

عضو جامعه قاریان با بیان اینکه  یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های قرآن، تحریف‌ناپذیری آن بوده و برای هدایت نازل شده است، افزود: برای رفع مهجوریت قرآن کریم باید معارف این کتاب آسمانی که از جامعیت برخوردار است با زندگی مردم در ارتباط باشد و عموم مردم روزانه با قرآن مأنوس باشند.

به گفته وی هدف از تلاوت و تدبر قرآن کریم این است که آنچه را یاد می‌گیریم در رفتار ما منعکس شود از آن بهره ببریم.

انتهای پیام
captcha