علیاصغر نودهی، مسئول قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، در گفتوگو با ایکنا از خراسان شمالی با اشاره به اینکه 42 مؤسسه قرآنی در استان وجود دارد، اضافه کرد: از این تعداد 30 مورد فعال است و 11 مورد از آنان توسط آقایان مدیریت میشود.
وی با بیان اینکه کمبود مؤسسات قرآنی در استان چشمگیر نیست، اظهار کرد: یکی از دلایل استقبال بانوان در مدیریت مؤسسات قرآنی، فعالیت آنها در خانههای قرآنی است که توسط آنان شکل میگیرد و مراسمهای قرآنی که در منازل نیز برگزار میشود اغلب توسط خانمها است.
نودهی ادامه داد: با توجه به جمعیت 800 هزار نفری در استان با کمبود مؤسسات قرآنی به طور حاد مواجه نیستیم اما در شهرستانهای گرمه و جاجرم این کمبود وجود دارد و باید درخواست از طرف آنان انجام شود.
به گفته وی پس از مراجعه متقاضیان برای دریافت مجوز مؤسسات قرآنی، در بازه زمانی بین یک تا دوماه مجوز مؤسسات قرآنی صادر میشود و میتوانند کار خود را آغاز کنند.
مسئول قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی افزود: بیشترین دورههای آموزشی که در مؤسسات قرآنی وجود دارد، دورههای آموزش عمومی است و تنها برخی از مؤسسات قرآنی به آموزشهای تخصصی میپردازند.
نودهی با تاکید براینکه برخی از مؤسسات قرآنی دارای مجوزهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند، اضافه کرد: برخی از مجوزها از طرف اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و برخی دیگر از طرف اداره کل تبلیغات اسلامی صادر میشود که این موضوع برای پیشگیری از موازی کاری در هر دو اداره انجام شده است.
انتهای پیام