کاهش هزینه‌ها با برون‌سپاری فعالیت‌ها به مؤسسات قرآنی
کد خبر: 3902418
تاریخ انتشار : ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰

کاهش هزینه‌ها با برون‌سپاری فعالیت‌ها به مؤسسات قرآنی

رئیس هیئت مدیره موسسات قرآنی لرستان به اثربخشی بیشتر فعالیت‌های مردمی و مؤسسات قرآنی اشاره کرد و افزود: استفاده از ظرفیت مردمی و برون‌سپاری فعالیت‌ها به مؤسسات قرآنی موجب کاهش هزینه شده و مشارکت مردم را افزایش می‌دهد.

کاهش هزینه‌ها با برون‌سپاری فعالیت‌ها به مؤسسات قرآنیحجت‌الاسلام مهدی امیدیان، رئیس هیئت مدیره مؤسسات قرآنی استان لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، با تاکید بر لزوم برون‌سپاری فعالیت‌های قرآنی به مؤسسات مردمی ـ قرآنی، اظهارکرد: کار مردمی و به جریان درآوردن فعالیت‌های مردمی موجب تقویت کار مورد نظر می‌شود این در حالی است که در عرصه‌های مختلف نهادهای حاکمیتی از نهادهای مردم‌نهاد استفاده لازم را می‌برند.

وی با ذکر این مطلب که نهادهای مردمی در راستای اهداف آرمانی و نگاه غیرتجاری و غیرانتفاعی فعالیت می‌کنند، اضافه کرد: نهادهای مردمی ازجمله مؤسسات قرآنی با مشارکت و مواسات در همراهی فعالیت‌ها گام بر می‌دارند و باید به آن‌ها توجه کرد.

رویکرد غیرانتفاعی مؤسسات قرآنی

امیدیان با یادآوری این مطلب که مؤسسات قرآنی، مردمی و خودجوش هستند ادامه داد: از جهت دیگر مؤسسات قرآنی براساس توجه به ترویج و گسترش قرآن و فعالیت‌های قرآنی ایجاد شده و رویکرد مؤسسات قرآنی بر پایه غیرانتفاعی است چراکه هدف اصلی این مؤسسات ترویج فعالیت‌های قرآنی است.

رئیس هیئت مدیره مؤسسات قرآنی استان لرستان با بیان این‌که استفاده دستگاه‌های حاکمیتی از مؤسسات قرآنی ـ مردمی از جهات زیادی دارای ارزش است، اضافه کرد: استفاده از ظرفیت، مؤسسات قرآنی موجب افزایش بیلان کاری دستگاه‌های متولی قرآن در راستای ترویج و نشر فعالیت‌های قرآنی می‌شود این در حالی‌است که مردمی بودن این فعالیت‌ها موجب حضور حداکثری مردم می‌شود.

وی با بیان این‌که اگر فعالیت‌های قرآنی بر پایه مردم برگزار شود مردم بیشتر به آن حضور پیدا می کنند، خاطرنشان کرد: موفق بودن استفاده از ظرفیت مؤسسات مردمی در حوزه قرآن در خروجی مؤسسات و خانه‌های قرآن قابل رصد است.

رئیس هیئت مدیره موسسات قرآنی استان لرستان با بیان این‌که در تاریخ فعالیت‌های قرآن آن‌چه اثربخش‌تر بوده است، فعالیت‌های قرآنی و مردمی بوده است، ادامه داد: خروجی قرآن از طریق مؤسسات قرآنی همواره مورد توجه است.

نگاه تسهیل‌گرایانه دستگاه‌ها به مؤسسات قرآنی

وی با بیان این‌که نیروی فعال در دستگاه‌های حاکمیتی کم است و همین امر می‌طلبد تا فعالیت‌های قرآنی به مؤسسات قرآنی واگذار شود، ادامه داد: دستگاه‌های حاکمیتی که دست‌اندرکاران امر قرآن هستند باید حس نظارتی به مؤسسات مردمی داشته و به مؤسسات نگاهی تسهیل‌گرایانه داشته باشند.

امیدیان به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی‌بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اشاره کرد و با بیان این‌که برای رسیدن به این امر مؤسسات قرآنی بیشترین نقش را دارند، اضافه کرد: دستگاه‌ها باید فضا را برای فعالیت بهتر و بیشتر موسسات قرآنی آماده کنند این در حالی‌است که مؤسسات قرآنی با هزینه کمتری کار را پیش می‌برند و از طرف دیگر برنامه‌ها نگاه مشارکتی مردمی پیدا می‌کند.

انتهای پیام
captcha