به گزارش ایکنا، محمدعلی شجاعی، استاندار خراسان شمالی، 6 آبان ماه، در چهاردهمین نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان، افزود: در این تفاهم نامه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان آورده نقدی و غیر نقدی بخش خصوصی و هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان مربوط به اعتبارات بخش دولتی مانند تسهیلات بانکی و اعتبارات استانی و ملی است.
وی ادامه داد: تحقق اعتبارات مربوط به تفاهم نامه استان با سازمان برنامه و بودجه کشور که افزون بر پنج هزار شغل ایجاد میکند، در مسیر درست و برنامهریزی شده موجب ارتقا شاخصهای استان در بخشهای مختلف میشود.
شجاعی با بیان اینکه بر هیچکس فشارهای بین المللی و تحریمها پوشیده نیست و مدیر یعنی با نگاه و برنامه متفاوت در این شرایط کار کند، گفت: قرار است به عنوان مجموعه مدیریت استان شرایطی را ایجاد کنیم که جهش تولید تحقق یابد که باید نظارت و اجرا مورد تأکید باشد.
وی تعیین مهلت برای بخش خصوصی جهت اجرای تعهدات خود در فرآیند اجرای سند جهش تولید استان را الزامی دانست و گفت: در صورت عدم انجام کار طرحهای دیگری توسط دستگاههای اجرایی جایگزین شود.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی همچنین با تأکید بر اینکه هیچ مرحلهای از اجرای پروژههای جهش تولید استان بدون برنامه زمانبندی نباشد، تصریح کرد: سازمان مدیریت و برنامهریزی استان برای اجرای تک تک طرحهای جهش تولید بخشهای خصوصی و دولتی فرآیند اجرا را همراه با برنامه زمانبندی تعریف کند و برای ۸۱ طرح جهش تولید ۸۱ پیوست برنامه زمان بندی داشته باشیم.
شجاعی با اشاره به بهتر شدن وضعیت بانکهای استان نسبت به گذشته، بیان کرد: برخی از بانکها نظرات شخصی را بیش از قانون و وضع موجود اعمال میکنند و همچنین بانکهای خصوصی به تعهدات خود مبنی بر مصرف ۵۰ درصدی منابع خود در استان عمل نمیکنند که باید این موارد با جدیت پیگیری و برطرف شود. هفته آینده گزارشی از عملکرد بانکهای خصوصی در خصوص تعهدات خود ارائه شود تا تصمیمات نهایی برای برخورد قطعی و قاطع با آنان اتخاذ شود. مدیران باید از سطح ملی و وزارتخانهها پیگیر امور باشند و تنها به ارسال مکاتبه بستده نکنند.
استاندار خراسان شمالی اتصال بین بخشی برای بهرهمندی درست از مزیتهای نسبی هر منطقه را الزامی دانست و تاکید کرد: ارائه تسهیلات و نظارت بر نحوه انجام کارها باید با مدیریت درست باشد.
شجاعی در بخش دیگران سخنان خود گردشگری را از بخشهای مهم برای توسعه استان توصیف کرد و گفت: حضور حوزه گردشگری استان به نسبت آنچه در سند توسعه استان تعریف شده بسیار کم است و این حوزه باید بیش از گذشته در جذب سرمایه و سرمایهگذار نقش داشته باشد.
تغییر نگاه شهرداریهای استان به بودجهریزی شهری تغییر کند و تاکید ایجاد درآمد پایدار از دیگر تاکیدات شجاعی در این نشست بود و نقش شهرداریها را برای آبادانی و رفاه مردم استان بسیار موثر توصیف کرد.
استاندار خراسان شمالی با اشاره به کمیسیون کشاورزی مجلس مباحث مربوط به استان خراسان شمالی مطرح و بررسی میشود، همچنین تأکید کرد: به شرکتهای دانش بنیان استان توجه ویژهای داشته باشیم و آنان باید در حوزه اقتصاد مقاومتی پررنگتر دیده شوند.
شجاعی با تأکید بر اینکه تجمعات هر چند با جمعیت اندک به دلیل گرفتن حق و حقوقشان نباید در استان دیده شود، گفت: دستگاه اجرایی و ادارات و سازمانهای دولتی مربوط به هر موضوعی ورود کنند و موضوع را حل و فصل کنند.
جمعبندی بدهی پیمانکاران توسط مدیران دستگاههای اجرایی مربوطه بخش پایانی سخنان شجاعی در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان بود که در این خصوص افزود: با اولویت پرداخت حق و حقوق نیروی انسانی مشکلات بررسی و برطرف شود.
انتهای پیام