به گزارش ایکنا، مجید الهیراد، مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی، امروز، 10 آبان ماه در جلسه واگذاری پروندههای سالمندان به مراکز نیکوکاری هدف از این اقدام را تسریع در جهت امر خدمترسانی بیشتر و کیفیت ارائه خدمات مطلوب به سالمندان تحت حمایت بیان کرد و اظهار کرد: هم اکنون ۳۲ هزار سالمند دراستان تحت حمایت کمیته امداد هستند که طبق برنامه پیش بینی شده قرار است ۳۰ درصد از این پروندهها به مراکز نیکوکاری واگذار شود.
وی با اشاره به اینکه هماکنون بیش از ۵۴ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد خراسان شمالی قرار دارند، افزود: پرونده این افراد به ۶۵ مددکار واگذار شده است که حجم بالا آن زمان زیادی را برای رسیدگی به آن میطلبد بر این اساس با اتخاذ تصمیماتی مبنی بر واگذاری پرونده سالمندان به مرکز نیکوکاری بخشی از کار به دست مردم گرهگشایی میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان خراسان شمالی با بیان اینکه کار واگذاری اولین گروه از پرونده سالمندان از امروز آغاز میشود، ادامه داد: برون سپاری پروندههای سالمندان بالای ۶۰ سال با اولویت سالمندان زمین گیر انجام خواهد پذیرفت.
الهیراد به نقش مددکاران مراکز نیکوکاری در ارائه خدمات به سالمندان اشاره و به افزایش تعاملات با مددکاران کمیته امداد برای اخذ تبادل نظر و ارائه خدمات مطلوب و به موقع تاکید کرد.
وی در ادامه به ارزش و جایگاه والای انسان در پیشگاه الهی اشاره کرد و از انسان به عنوان خلیفةالله نام برد و گفت: خدمت به مردم به عنوان عیال خداوند در نزد خداوند ارزشمند است و سعادت و توفیقی بزرگ برای امدادگران است.
الهیراد همچنین به نامه امیرالمومنین،حضرت علی(ع) به فرزندش گرامیشان امام حسن مجتبی(ع) در خصوص ضرورت داشتن زاد و توشه برای روز قیامت را بیان کرد و خدمت به افراد نیازمند را فرصت مناسبی برای اخذ توشه دانست و افزود: این فرصت ممکن است از ما گرفته شود و باید قدر آن را بدانیم.
وی از دست رفتن فرصتها را مایه تاسف در آینده خواند و تصریح کرد: مددکار اصلی افراد مراجعه کننده به ما هستند که در آن دنیا سعادتمندی را برای ما به ارمغان میآورند.
الهیراد نسبت به افزایش آگاهی مددکاران مراکز نیکوکاری در خصوص دستور العمل، آیین نامهها و قواعد تأکید کرد و ادامه داد: آشنایی با اطلاعات سیستم جامع حمایتی نیز امری ضروری است که باید طی دورههای آموزشی نسبت به این موضوع پرداخته شود.
وی همچنین نسبت به رعایت اصول و ملاحظات ارتباطی و اخلاقی در چارچوب متعارف از سوی مددکاران تاکید و ادامه داد: مددکاران باید افراد را به شکلی که هستند بپذیرید و در ارتباطات کاملا حرفهای عمل کنند و تابع احساسات نباشند و اطلاعات افراد تحت پوشش نباید به خارج سازمان برود.
انتهای پیام