کد خبر: 3942736
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۴

20 هزار بسته یلدایی بین محرومان خراسان شمالی توزیع شد

مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: امسال همزمان با شب یلدا ۴۰ تن میوه، آجیل و شیرینی بین 20 هزار خانوار محروم و مددجوی تحت پوشش کمیته در استان توزیع شد.

توزیع بیش از ۴۰ تن آجیل و میوه شب یلدا بین محرومان استان خراسان شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان شمالی، به نقل از پایگاه خبری کمیته امداد، مجید‌ الهی‌راد، مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی، با بیان اینکه امسال نیز در آستانه شب یلدا، اقدامات لازم برای تهیه میوه و ملزومات یلدای مددجویان و محرومان استان انجام شده است، افزود: در این راستا ۴۰ تن از انواع میوه از طریق خیرین و نیکوکاران جمع‌آوری و بین نیازمندان توزیع شد.

وی با بیان اینکه این میزان میوه‌ها در بین ۲۰ هزار خانوار نیازمند و مددجوی تحت پوشش کمیته امداد خراسان شمالی توزیع شد و ارزش هر بسته یلدایی توزیع شده ۲۰۰ هزار تومان بود، ادامه داد: مردم نوع‌دوست استان به مناسبت شب یلدا بیش از ۳۵۰ میلیون تومان به صورت نقدی به مراکز نیکوکاری استان اهدا کردند که تمامی این کمک‌ها بین خانوارهای نیازمندان همان محله توزیع شده است.

الهی‌راد با اشاره به اینکه کمک‌های نقدی مردم به کمیته امداد نیز برای تهیه سبدهای معیشتی مددجویان هزینه می‌شود، اظهار کرد: در راستای توزیع و جمع‌آوری کمک‌های اقلام شب یلدا ۱۰۵ مرکز نیکوکاری به همراه خیران و هیئت‌امنای مساجد و همچنین ۱۲ دفتر کمیته امداد استان مشارکت فعال دارند.

وی یادآور شد، نیکوکاران می‌توانند کمک‌های غیر نقدی خود را به دفاتر کمیته امداد و مراکز نیکوکاری تحویل دهند و یا از طریق شماره کارت ۰۶۱۰_۵۰۰۳_۹۹۷۹_۶۰۳۷ و همچنین کد دستوری #۰۵۸*۸۸۷۷* شادی‌بخش خانواده‌های محروم باشند.

انتهای پیام
captcha