صادقی یکی از معلولان خراسان شمالی در گفتوگو با خبرنگار ایکنا بیان کرد: از بدو تولد معلولیت جسمی و حرکتی داشتم و از دو دوره قبل از انتخابات امسال واجد شرایط رای دادن هستم که به علت مشکلات زیادی که در جابهجایی من وجود داشت، امکان شرکت در انتخابات برایم ممکن نبود.
وی با تأکید بر اینکه شرکت در انتخابات یکی از خواستههای قلبی من است، ادامه داد: حضور در انتخابات و دیده شدن معلولان در شرایط یکسان با دیگر اعضای جامعه حس مفید بودن در جامعه را به انسان میدهد و موجب میشود که معلولان خود را جدا از دیگر اعضای جامعه ندانند.
احمدی یکی دیگر از معلولان جسمی حرکتی استان با تأکید بر اینکه مشارکت در انتخابات در سال جاری بسیار مورد اهمیت است، گفت: با توجه به اینکه تمام دنیا به دنبال عدم مشارکت ملت ایران در انتخابات هستند، بسیار علاقهمند هستم که در انتخابات شرکت کنم و دِین خود را به این انقلاب و نظام ادا کنم.
احمدی با اشاره به اینکه امکانات شهری برای جابهجایی معلولان در استان و حتی در کشور بسیار اندک است، گفت: معلولان برای انجام امور شخصی خود در شهر مشکلات بسیاری را متحمل میشوند و همین مسئله برای حضور در انتخابات نیز وجود دارد.
نبوی از دیگر معلولان جسمی حرکتی استان در گفتوگو با ایکنا، اظهار کرد: زمانی که یک شخص در انتخابات شرکت میکند در آینده نیز از مسئولان خود میتواند مطالبه کند و پیگیر امور خود باشد اما عدم مشارکت این حس را به طرف منتقل میکند که من جزوی از این شهروندان نیستم.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری تأکید بسیاری بر حضور تمام اقشار جامعه در انتخابات دارند، ادامه داد: ایجاد شرایط مشارکت معلولان در انتخابات یکی از مسائل مهم و مطالبات معلولان از مسئولان است که باید مورد توجه قرار گیرد.
استاندار خراسان شمالی گفت: ۲۳ هزار و ۵۰۰ معلول در خراسان شمالی حضور دارند که برآورد میشود حدود ۶ هزار نفر از آنان واجد شرایط رای دادن باشند.
محمدعلی شجاعی، استاندار خراسان شمالی، در گفتوگو با ایکنا، با تأکید بر اینکه جذب مشارکت تمام اقشار جامعه از اهداف ما است، ادامه داد: اقدامات لازم برای تسهیل مشارکت معلولان استان در انتخابات سال جاری انجام شده است و معلولان نیز مانند دیگر اعضای جامعه باید بتوانند به راحتی در آینده شهر و کشور خود سهیم باشند.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی با تاکید بر اینکه برای تسهیل مشارکت معلولان در انتخابات سال جاری تمام اجزای حاکمیت باید از امکانات خود استفاده کنند، اضافه کرد: فرمانداران، بخشداران و حتی دهیاران برای اینکه معلولان بتوانند در پای صندوقهای رای حضور داشته باشند، باید مطالبات آنان را احصا کنند و هر آنچه که در توان آنان است به کار گیرند.
وی با تأکید بر اینکه صندوقهای سیار باید برای معلولان به کار گرفته شود، افزود: برای رفع این مشکل مسئولان نباید هیچگونه خِساستی به خرج دهند و مدیریتشان در این خصوص نیز باید شفاف باشد. در مناطقی که لازم است، صندوقهای سیار درب منازل معلولان نیز برود.
استاندار خراسان شمالی با تأکید بر حساسیت انتخابات در سال جاری، تصریح کرد: مسئولان در انتخابات باید بسیار هوشمند عمل کنند تا انتخاباتی سالم را مانند دورههای گذشته برگزار کنیم.
وی با تأکید بر اینکه وحدت اجزای حاکمیت در خراسان شمالی تنها شعار نبوده و در عمل نیز این وحدت به خوبی مشاهده شده است، گفت: در انتخابات گذشته خراسان شمالی یکی از رتبه داران کشور در خصوص مشارکت مردم بوده و به طور قطع تلاش خود را به کار میگیریم تا در سال جاری نیز نقش بسزایی در این رخداد مهم کشور داشته باشیم.
استاندار خراسان شمالی در پایان تأکید کرد: یک هزار و ۲۰۳ صندوق رأی در روز ۲۸ خرداد ماه امسال در خراسان شمالی فعال خواهد بود.
انتهای پیام