کد خبر: 3988406
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۹

گسترش طرح ۳۱۳ در جهت تقویت اعتقادات مذهبی خانواده‌های مددجو خراسان شمالی

مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی از اجرای طرح ۳۱۳ در جهت تقویت اعتقادات مذهبی خانواده‌های مددجوی تحت حمایت این نهاد خبر داد.

گسترش طرح ۳۱۳ در جهت تقویت اعتقادات مذهبی خانواده‌های مددجو خراسان شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان شمالی، به نقل از پایگاه خبری کمیته امداد استان، مجید الهی‌راد، مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی، 13 مرداد ماه، در دیدار با مدیر حوزه علمیه استان، با اینکه طرح 313 محصول مشترک همکاری حوزه علمیه و کمیته امداد استان است، افزود: طرح 313 به نیت یاران امام زمان (عج) و در قالب افزایش اعتقادات معنوی درخانواده‌های تحت حمایت این نهاد در حال اجرا است.

وی با اشاره به اینکه این طرح با بهره‌گیری از ظرفیت دینی و علمی روحانیون در استان در حال اجرا است، بیان کرد: تقویت باور‌های دینی خانواده‌های مددجوی تحت حمایت، تحکیم بنیان خانواده و کنترل آسیب‌های اجتماعی و تبلیغ چهره به چهره از جمله اهداف اجرای این طرح است.

مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی یادآورشد: این طرح اکنون در قالب طرح فلاح به صورت مجالس معنوی همچون دوره‌های قرآن خانگی در   بین خانواده‌های محروم  ساکن حاشیه شهرهای همچون اسفراین، بجنورد و شیروان در حال اجرا است.

الهی‌راد با تاکید بر گسترش این طرح، افزود: پیگیری مسائل و مشکلات نیازمندان توسط روحانیون طرح هجرت در روستا موجب توانمندی خانواده‌های مددجو می‌شود.

وی همچنین با اشاره به مرکز نیکوکاری خواهران ضحی واقع در حوزه علمیه خراسان شمالی، افزود: تاکنون برکات بسیاری از طریق این مرکز شامل توزیع سبدهای معیشتی، برگزاری دوره های اعتقادی و معنوی، مشارکت در رزمایش مواسات شامل حال محرومان شده است.

مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی ابراز امیدواری کرد که مراکز نیکوکاری واقع در حوزه‌های علمیه استان در راستای محرومیت‌زدایی توسعه یابند تا با استفاده از ظرفیت خیران اقدامی در جهت توانمند سازی خانواده‌های محروم صورت پذیرد.

انتهای پیام
captcha