عبدالحسین طالبی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری خراسان شمالی، در گفتوگو با ایکنا، با اشاره به اینکه صندوق پژوهش و فناوری بودجه سالانه نداشته و منابع مالی آن از آورده سهامداران تامین میشود، اظهار کرد: البته منابعی نیز از محل عاملیتها تامین میشود که به عنوان نوعی بدهی صندوق محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه تسهیلات اعطایی این صندوق با سودهای صفر تا ۱۴ درصد داده میشود، گفت: برخی از شرکتهای واجد شرایط را خودمان شناسایی کرده و برخی را هم از محل معرفیهای موضوع عاملیتها شناسایی میکنیم.
طالبی تصریح کرد: با این شرایط مالی، امکان حمایت از همه متقاضیان دریافت تسهیلات فراهم نیست، مگر اینکه منابع دولتی به جای واگذاری به بانکها در اختیار ما قرار گیرد تا به متقاضیان داده شود.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری خراسان شمالی بیان کرد: از آنجا که ماهیت صندوق حمایتی است، سود چندانی برای سرمایه گذاران نداشته و خود، برای سرمایه گذاری در صندوق جلو آمدهاند.
طالبی گفت: رسالت این صندوق، حمایت از استارتاپها، طرحها، ایدهها، شرکتهای نوپای فناور و شرکتهای دانش بنیان است و برای همین، در همه حوزههای فناوری سرمایه گذاری میکنیم.
طالبی با تأکید براینکه در حال حاضر 29 شرکت دانش بنیان در استان وجود دارد، افزود: از این تعداد 17 شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری استان مستقر هستند.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری خراسان شمالی گفت: از ابتدای تاسیس این صندوق تاکنون، مجموعا ۱۴۰ میلیارد ریال تسهیلات به حوزه فناوری اعطا شده است.
وی ادامه داد: مهمترین مشکلات فعلی صندوق، عدم دریافت منابع مالی دولتی و نیز، عدم همکاری سازمانهای دولتی و بخش خصوصی در واگذاری عاملیتها به صندوق است.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری خراسان شمالی با بیان اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات بعد از آماده سازی و ارائه همه مدارک، بلافاصله چک آن را دریافت میکنند، بیان کرد: تصویر شناسنامه و کارت ملی حق امضادار شرکت، تصویر شناسنامه و کارت ملی ضامن، حکم و فیش حقوقی ضامن، چک ضامن، اساسنامه شرکت، اظهارنامه ثبت شرکت و گواهی تغییرات شرکت از مدارکی است که متقاضیان باید ارائه کنند.
انتهای پیام