کد خبر: 4083711
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۵

کاهش چشمگیر خیرین حوزه دانشگاه در مجتمع آموزش عالی اسفراین

سرپرست مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین از کاهش چشمگیر خیرین حوزه دانشگاه در مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین پس از شیوع کرونا خبر داد.

محمد حاتمی، سرپرست مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراینبه گزارش ایکنا، محمد حاتمی، سرپرست مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین، 15 شهریورماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به اینکه خیرین در دوران کرونا بیشتر تمایل به انجاج فعالیت‌های در حوزه بهداشت و درمان داشته‌اند، اظهار کرد: در گذشته خیرین بسیاری در امور مجتمع همراه ما بودند و اکنون تقریبا خیری با مجتمع در ارتباط نیست که خلأ زیادی در این حوزه احساس می‌کنیم.

وی با بیان اینکه در سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی 10 میلیارد تومان برای مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین مصوب شده است، افزود: برای ساخت نماز خانه تاکنون 500 میلیون تومان هزینه کرده‌ایم و برای تکمیل نیز یک میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

حاتمی با بیان اینکه برای آزمایشگاه پژوهشی دانشگاه نیز تاکنون 2 میلیارد تومان هزینه شده است و برای تکمیل نیز یک میلیارد تومان نیاز دارد، تصریح کرد: برای تکمیل ساختمان آموزشی مجموعه نیز 10 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم اما متأسفانه این مجتمع ردیف بودجه عمرانی ندارد و تأمین اعتبار بسیار دشوار است.

سرپرست مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین با اشاره به اینکه در حالِ تکمیل زیرساخت‌های لازم برای تبدیل مجتمع آموزش عالی به دانشگاه صنعتی اسفراین هستیم، اظهار کرد: برای تحقق این مهم باید 9 رشته کارشناسی در قالب سه دانشکده داشته باشیم که در حال حاضر دارای دو دانشکده هستیم و تحقق این موضوع نیز تأثیر بسیاری در تکمیل ظرفیت دانشجویان این دانشگاه دارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 48 عضو هیئت علمی در این مجتمع وجود دارد، اضافه کرد: طی دو فراخوان 22 عضو هیئت علمی دیگر نیز جذب خواهد شد و اولویت نیز با جذب هیئت علمی‌های بومی است.

حاتمی با اشاره به اینکه در حال حاضر 1600 دانشجو در این مجتمع تحصیل می‌کنند، افزود: برای سال تحصیلی جدید نیز 300 نفر ظرفیت اعلام شده که هنوز نتایج آن مشخص نیست اما هر ساله ظرفیت دانشجویان در این مجتمع تکمیل نمی‌شود.

سرپرست مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین با تأکید براینکه نسبت به دو سال گذشته تخصیص دانشجو به مجتمع کاهش یافته است، ادامه داد: تخصیص دانشجو براساس اعضای هیئت علمی است و از این جهت برای افزایش ظرفیت دانشجو به دنبال جذب هیئت علمی هستیم.

حاتمی با اشاره به اجرای طرح موفق «کوآپ» از سوی این مجتمع، بیان کرد: از سال 95 تاکنون 700 دانشجو به کارخانه فولاد اسفراین معرفی شدند برای کسب مهارت و برخی از این دانشجویان نیز در صنایع استخدام شدند.

وی با بیان اینکه طرح مذکور به عنوان طرح برتر ملی نیز انتخاب شد، تصریح کرد: بیش از 7 میلیارد تومان حق الزحمه برای این طرح پرداخت شده است و به دنبال توسعه این طرح در سایر صنایع نیز هستیم.

سرپرست مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین با اشاره به اینکه در حال حاضر دو شرکت دانش بنیان در مجتمع داریم که به زودی به 5 شرکت ارتقاء پیدا می‌کنند، تأکید کرد: دو واحد فناور نیز در مجتمع فعال هستند.

حاتمی با اشاره به اینکه در حال حاضر برای 70 درصد دانشجویان غیر بومی می‌توانیم تأمین خوابگاه کنیم، اضافه کرد: در خوابگاه‌های موجود برای 162 نفر خانم و برای 480 نفر آقا ظرفیت وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه خوابگاه متأهیلین یکی از نیازهای ما است، افزود: سرانه ورزشی مجتمع دو برابر سرانه ورزشی کشوری است که احداث دیواره سخره‌نوردی یکی از اقدامات ورزشی در دستور کار است.

 

انتهای پیام
captcha