کد خبر: 4099246
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۹

کانون‌های مساجد باید حلقه اتصال تشکیل گروه‌های جهادی و تربیتی باشد

امام جمعه شیروان گفت: جهاد تبیین باید از مسجد شکل بگیرد و کانون‌های مساجد برای این موضوع باید برنامه مستمر داشته باشند و به سراغ نوجوانان بروند چرا که اگر ما غافل شویم به دنبال نوجوانان نرویم، دشمن افکار ما را می‌دزدد و به سراغ جوانان ما می‌رود.

حجت‌الاسلام حسین تکمیلی، امام جمعه شیروانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کانون‌های مساجد استان، حجت الاسلام و المسلمین حسین تکمیلی، امام جمعه شیروان،در دیدار با مدیر ستاد فهما خراسان شمالی با تاکید بر اهمیت نقش کانون‌های مساجد در تربیت نوجوانان و جوانان مسجدی، اظهار کرد: هر چه می‌گذرد این آینده نگری بصیرانه رهبر انقلاب دقیق‌تر و ملموس‌تر می‌شود و موضوع  بصیرت افزایی کاربردی جلوه می‌کند.

امام جمعه شیروان  در ادامه به شرایط کنونی و تلاش این روزهای دشمن که از موضع ضعف و استیصال اهدافش را پیش می‌برد، اشاره کرد و در تشریح آن چند نکته را به عنوان موضوع محوری برشمرد و گفت: یکی از مهم‌ترین نکات این است که اگر ما غافل شویم به دنبال نوجوانان و جوانان نرویم، دشمن افکار ما را می‌دزدد  و به سراغ جوانان ما می‌رود. 

وی در تکمیل این جملات در ابتدای سخنان خود،  نقش کانون‌های فرهنگی هنری مساجد  را  مورد توجه قرار داد و با ترسیم و توصیف آن به مجموعه‌ای از جوانان دلسوز و دغدغه‌مند، تأکید کرد: جهاد تبیین باید از مسجد شکل بگیرد و کانون‌های مساجد برای این موضوع باید برنامه مستمر داشته باشند و به سراغ نوجوانان بروند.

امام جمعه شیروان با اشاره به این نکته که در این راه  و پی‌گیری اجرای برنامه‌های مستمر  برای نوجوانان و جوانان، تلاش دائمی و کافی نداشتیم، همچنین با زبان توصیه ضرورت‌هایی نیز در نحوه فعالیت کانون‌ها بیان کرد و گفت: خیال نکنیم اینکه کانون را با امکانات تجهیز کردیم، کافی است، نه! لازم است بارها و بارها به سراغ فعالان و نوجوانان این کانون‌ها برویم و از این میان افراد دلسوز و پای کار را پیدا کنیم، تا با ارتباط، برنامه و آموزش مداوم زمینه جهت دادن و هدایت کردن آنها در مسیر درست فراهم شود. 

حجت الاسلام و المسلمین تکمیلی در ادامه مطالب فوق با مطرح کردن این مسئله  که  کانون مسجد نیاز به برنامه تربیتی و تشکیل گروه‌های جهادی تربیتی دارد، تصریح کرد: اگر هر کانون مسجد برنامه تربیتی مدون داشته باشد، می‌تواند اثرات بیشتر و دقیق‌تری به جا گذارد.

وی همچنین با تصریح این نکته که باید بدانیم قابلیت‌های تربیتی فراوانی داریم، اضافه کرد: مسجد و شعائر مذهبی و سرمایه‌هایی فرهنگی و اعتقادی هم‌چون محرم داریم که خود اینها برنامه‌ای مدون است و کانون مسجد می‌تواند حلقه اتصال این برنامه‌های تربیتی به جامعه  هدف باشد.

وی به نقش امامان جماعت مساجد اشاره کرد و با عنوان اینکه امام جماعت باید نسبت به نقش تربیتی کانون‌ها حساس‌تر شود و در این خصوص ایجاد انگیزه لازم است، اعلام کرد: برای برگزاری نشست‌های آموزشی در این باره ویژه ائمه جماعت مساجد آمادگی داریم تا با تبیین ضرورت نقش کانون‌ها، امام جماعت پشتیبان فعالان کانون در اجرای برنامه‌های تربیتی باشد و همراه شود. 

حجت الاسلام تکمیلی در پایان تقویت مبانی اندیشه اسلامی را موضوعی مهم و محوری اعلام کرد و با بیان اینکه هر چه ضربه خوردیم از همین نقطه بوده است، تقویت جلسات حضوری و آموزشی در این باره را مورد توجه قرار داد و خواستار شد.

 

 

انتهای پیام
captcha