به گزارش ایکنا از خراسانشمالی، حجتالاسلام حسینی، امروز ۲۰ خرداد در نشست کارگروه فرهنگی و اجتماعی محلات کم برخوردار در بجنورد با اشاره به اجرای طرح ۲۰۲۰ در محلات کم برخوردار، اظهارکرد: با توجه به وجود ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری در کشور که یک هزار و ۳۴۸ مورد آن در سطح مساجد فعالیت میکنند، باید نگاه توسعهای و رفع محرومیت را از محلات کم برخوردار در این مهم داشته باشیم.
وی با تاکید بر اجرای این طرح با نگاه مسجد محوری با استقرار عدالت فرهنگی، اجتماعی و رفع محرومیت، ادامه داد: در محلات کم برخوردار مشکلات جدی همانند مسائل اقتصادی، درمانی و امنیتی وجود دارد که نیازمند هم افزایی بین دستگاهی است.
وی با اشاره به اینکه اجرای برنامههای ۲۰۲۰ پیوست فرهنگی نداشت، افزود: برنامههای فرهنگی باید متناسب با هر استانی تدوین شود تا از بروز مشکلات و حوادثی همانند مسائل اخیر جلوگیری کرد.
میلاد اقدمی، دبیر کمیته فرهنگی طرح توانمندسازی ۲۰۲۰ محله کم برخوردار کشور با بیان اینکه ۱۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر ساکن مناطق کم برخوردار است، افزود: تعداد محلات کم برخوردار از ۲۰۲۰ به دو هزار و ۵۰ محله افزایش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا تعداد محلات کم برخوردار کاهش یابد، تصریح کرد: باید با هم افزایی بین دستگاهی و با استفاده از ظرفیت مردم مشکلات محلات را مرتفع کنیم.
اقدمی با اشاره به اینکه مناطق کم برخوردار بر اساس استاندارد زیر حد مطلوب از نگاه انقلاب اسلامی قرار دارند، افزود: طرح توانمندسازی محلات با اولویت آمارگیری و شناسایی دقیق مشکلات و معضلات از دو سال پیش آغاز و در حال فعالیت است.
حمید رضا خاکشور، مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسانشمالی نیز در این نشست گفت: در مجموع ۳۶ محله کم برخوردار در استان شناسایی شده است که از این تعداد ۲۶ محله در بجنورد، چهار محله در شهرستان شیروان و ۶ محله در اسفراین است.
وی بیان کرد: بر اساس آخرین آمار اداره کل ثبت احوال استان؛ جمعیت بجنورد در حدود ۲۳۲ هزار نفر است که ۷۰ هزار و ۳۲۱ نفر معادل ۳۰ درصد در مناطق حاشیه نشین سکونت دارند.
انتهای پیام