کد خبر: 4172357
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۱

ورود 230 طلبه جدید به حوزه‌های علمیه خراسان‌شمالی

مدیر حوزه علمیه خراسان‌شمالی از ورود 230 طلبه جدید به حوزه‌های علمیه استان همزمان با آغاز سال تحصیلی خبرداد.

حجت‌الاسلام علی گوهری بهابادی، مدیر حوزه علمیه خراسان‌شمالیحجت‌الاسلام‌علی گوهری بهابادی، مدیر حوزه علمیه خراسان‌شمالی در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان اظهار کرد: ثبت‌نام برای ورود و تحصیل در حوزه‌های علمیه استان از ۲۵ بهمن‌ماه سال گذشته آغاز و ۳۱ خردادماه سال‌جاری به پایان رسید که در مجموع ۵۰۰ داوطلب آقا و بانو برای این مهم نام‌نویسی کردند.

وی با بیان اینکه همه ۵۰۰ نفر متقاضی تحصیل در حوزه علمیه در ایام تابستان از ظرفیت دوره آموزشی فشرده برخوردار شدند، افزود: در نهایت 230 نفر شامل 105 نفر آقا و 125 نفر بانو پس از کسب امتیازهای لازم در آزمون نهایی توانستند همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید جذب حوزه‌های علمیه استان شوند.

گوهری با بیان اینکه برپایی آزمون اولیه برای ورود داوطلبان به حوزه علمیه حذف شده است، تصریح کرد: در گام اول داوطلبان برای ورود به حوزه باید نام‌نویسی کنند، سپس به مصاحبه دعوت می‌شوند و پس از گذراندن دوره ۴۵ روزه تثبیت در آزمون ارزیابی کتبی شرکت می‌کنند و در نهایت بعد از کسب نمره لازم و انجام پایش می‌توانند در حوزه علمیه تحصیل کنند.

مدیر حوزه علمیه خراسان‌شمالی گفت: با توجه به پایش‌های صورت گرفته در مجموع یک‌هزار و ۵۰۰ طلاب در ۹ مدرسه برادران و ۶ مدرسه خواهران با استفاده از ظرفیت ۱۷۰ استان اعزامی و حق التدریس تحصیل می‌کنند.

انتهای پیام
captcha