به گزارش ایکنا از خراسانشمالی، محمدرضا حسین نژاد، استاندار خراسانشمالی امروز در آیین افتتاح مدرسه ابوریحان بجنورد با حضور وزیر آموزش و پرورش،رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و جمع دیگری از مسئولین با بیان اینکه در دولت سیزدهم توجه ویژهای به فضاهای آموزشی و پرورشی وجود دارد، اظهار کرد: با همدلی و همراهی متولیان و مسئولان، کمبودهای زیرساختی آموزشی در استان با سرعت بیشتر رفع شود.
وی افزود: با اختصاص اعتبارات مربوط به سفر مقام معظم رهبری به استان تحول بزرگی در زمینه رفع کمبودهای زیرساختی آموزشی در استان ایجاد شد و امیدواریم در ادامه با تخصیص اعتبارات شاهد به نتیجه رسیدن سایر پروژههای آموزشی و ساخت بیش از ۶۰۰ کلاس درس برای دانش آموزان که از مصوبات سفر رییس جمهور به استان است نیز باشیم.
استاندار خراسانشمالی گفت: با همدلی و تلاش همه مسئولان نگذاریم هیچ گونه نابسامانی زیرساختی فضاهای آموزشی در داخل استان وجود داشته باشد.
حسین نژاد گفت: دولتهای گذشته رتبهبندی معلمان را اجرایی نکردند اما در دولت سیزدهم توجه به این مقوله مهم اجرایی شد.
وی تلاش برای رفع کمبودهای زیرساختی و فضای آموزشی در روستاهای دوردست، مناطق عشایری و مرزنشینان استان را نیز مورد توجه قرار داد.
انتهای پیام