کد خبر: 4214506
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵

برپایی یادواره شهید گمنام دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی

سیزدهمین یادواره شهید گمنام دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی با حضور دانشجویان، اساتید، کارکنان و عموم مردم بجنورد برگزار شد.

یادواره شهید گمنام دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام سیدی، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی شامگاه سه‌شنبه 18 اردیبهشت‌ماه در مراسم سیزدهمین یادواره شهید گمنام دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: با توجه به جریانات امروز جهان در این راستا باید بیش از پیش با یکدیگر وحدت داشته و مقابل دشمنان یک دست بود.

وی با بیان اینکه یاد و خاطره شهدا را باید زنده نگه داشت و برپایی این یادواره‌ها بسیار با ارزش است، گفت: در این مراسم موضوع شهید و شهادت، بحث‌های تبیینی مطرح می‌شود و برگزاری بحث‌های تبیینی برای دانشجویان اثر معنوی قابل توجهی به همراه دارد.

عظیم ابراهیم‌پور، راوی برجسته دفاع مقدس نیز در این مراسم به جنگ همیشگی جبهه حق و باطل اشاره داشت، اظهار کرد: این جنگ از ابتدای خلقت وجود داشت.

وی افزود: باید وظیفه خود را در شرایط فعلی بشناسیم و بدانیم اگر شهدا امروز زنده بودند چه عملی را انجام می دادند.

گفتنی است سیزدهمین یادواره شهید گمنام،شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع سلامت دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی با حضور جمعی از مسئولان، کارکنان و دانشجویان در محل مسجد امام علی(ع) دانشگاه برگزار شد.

انتهای پیام
captcha