به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی، جواد شاهینفر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی با بیان اینکه تیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان در مسیر پیادهروی اربعین، بیش از هشت هزار خدمت مختلف به زائران ارائه کرد، گفت: این خدمات شامل ویزیت پزشک، تریاژ و کنترل فشار خون، خدمات دارویی، سرم تراپی و تزریقات بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی یادآورشد: موکب دانشگاه در کربلا به مدت حدود ۲۰ روز فعال و میزبان دانشجویان سراسر کشور بود.
شاهینفر تصریح کرد: در این موکب هر روز حداقل ۱۵۰ دانشجوی دختر و ۱۵۰ دانشجو پسر اسکان داده میشدند و در تمام وعدههای صبحانه، ناهار و شام پذیرایی انجام میشد، به عبارتی بالغ بر شش هزار زائر طی این مدت اسکان داده شدند.
وی افزود: روزانه بالغ بر یک هزار وعده غذایی میان زائران توزیع شد و در مجموع بالغ بر ۲۰ هزار وعده غذایی در اختیار زائران حسینی قرار گرفت.
شاهینفر با اشاره به فعالیت تیم اورژانس اعزامی به مراسم اربعین، گفت: در مجموع 576 مأموریت انجام شد؛ همچنین 520 نفر بهصورت حضوری مراجعه و درمان شدند.
انتهای پیام