کد خبر: 4240863
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴

باید نسلی در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنیم

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: همه باید نسلی در تراز انقلاب اسلامی تربیت کرده و در مقابل این مهم مسئولیت داریم.

نشست کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش  در خراسان شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان شمالی، حجت الاسلام محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش امروز 15 مهرماه در جلسه کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با بیان اینکه ۱۷ میلیون دانش آموز در ۱۲۰ هزار مدرسه سراسر کشور تحصیل می‌کنند، گفت: برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های پرورشی و تربیتی و اجرای آن‌ها برای این جمعیت قابل توجه نیازمند همراهی و حمایت همه دستگاه‌ها و نهاده‌ها است.

وی با تاکید بر اینکه همه در قبال تربیت نسلی در تراز انقلاب اسلامی مسئولیت داریم، افزود: اهداف سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش جز با احساس تکلیف و نقش آفرینی همه اجزای حاکمیت و حمایت از آموزش و پرورش محقق نمی‌‍شود.

پورثانی تربیت را امری پیچیده و حساس دانست، تصریح کرد: برای نیل به هدف در این زمینه باید با دانش آموز هم کلام شد و با درک ذائقه و سلیقه شرایط این نسل، در پی فهم تفاوت‌ها بود.

حجت الاسلام رضا نوری، نماینده ولی فقیه در خراسان‌شمالی نیز در این جلسه با تبیین اهمیت تربیت به ویژه از سنین پایه و در دوران کودکستان و پیش دبستانی، اظهارکرد: انتقال صحیح مفاهیم اخلاقی و تربیتی از سال‌های کودکی و همگام کردن رشد فرزندان با ارزش‌های دینی، در تثبیت پایبندی به این ارزش‌ها موثر است.

وی با تاکید بر اینکه علاوه بر دانش آموزان، معلمان، والدین و آحاد جامعه هم در تربیت دینی سهم و نقش دارند، افزود: با تعیین این جایگاه‌ها باید برای پرورش نسل آینده ساز مطابق با ارزش‌های انقلابی، ملی و دینی سیاستگذاری و برنامه ریزی کرد.

انتهای پیام
captcha