کد خبر: 4244336
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱

اهدای ۳۰ گرم طلای بانوان خراسان‌شمالی به مردم مظلوم لبنان

مدیرکل کمیته امداد خراسان‌شمالی با بیان اینکه در پایگاه‌های برقرار شده از سوی مراکز نیکوکاری و کمیته امداد استان ۸۷۲ میلیون تومان کمک نقدی و ۹۸ میلیون تومان کالا جمع ‌آوری شد، گفت: بانوان نوعدوست استان ۳۰ گرم طلا به مردم مظلوم لبنان اهدا کردند.

مجید الهی‌راد، مدیرکل کمیته امداد خراسان‌شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، مجید الهی‌راد، مدیرکل کمیته امداد خراسان‌شمالی با اشاره به مهربانی و همدلی مردم استان، در پویش «هر خانواده یک پتو» برای مردم مظلوم لبنان، اظهار کرد: روز گذشته همزمان با آغاز این پویش پایگاه‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی در محل مصلی‌های نماز جمعه در سراسر استان برپا شد.

وی با بیان اینکه استقبال خوب مردم نوعدوست استان از این پویش موجب شد تا کمک‌های خوبی برای ارسال به لبنان جمع‌آوری شود، ادامه داد: در پایگاه‌های برقرار شده از سوی مراکز نیکوکاری و کمیته امداد استان ۸۷۲ میلیون تومان کمک نقدی و ۹۸ میلیون تومان کالا جمع‌‌آوری شد.

الهی‌راد با اشاره به جمع‌آوری و اهدای ۲۶۹ تخته پتو نیز از سوی امدادگران کمیته امداد استان و مردم، یادآور شد: پویش «هر خانواده یک پتو» با هدف کمک به مردم مظلوم لبنان برای جمع‌آوری ۵۰۰۰ تخته پتو درخراسان‌شمالی راه اندازی شد.

وی با بیان اینکه مردم نیکوکار استان می‌توانند برای مشارکت در این پویش 500 هزار تومان هزینه خرید یک پتو را از طریق شماره کارت ۶۰۳۷_۹۹۷۹_۵۰۰۳_۰۶۱۰ پرداخت کنند، تصریح کرد: همچنین بانوان نوعدوست استان حدود ۳۰ گرم طلا به مردم مظلوم لبنان اهدا کردند.

انتهای پیام
captcha