کد خبر: 4246268
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴

جشنواره مالک اشتر خراسان‌شمالی برگزار شد

جشنواره مالک اشتر خراسان‌شمالی با تقدیر از ٨٨ رده و عنوان برتر بسیج با حضور مسئولان ملی و استانی در دانشگاه پیام نور بجنورد برگزار شد.

جشنواره مالک اشتر خراسان‌شمالی در بجنوردبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، سردار مقداد فرمانی، دبیر اشراف ریاست سازمان بسیج مستضعفین، در همایش مالک اشتر که امروز ۱۴ آبان ماه در سالن بصیرت دانشگاه پیام نور بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: پاسداران و بسیجیان همواره در میدان‌های متفاوت دفاع از حرم، امنیت و سلامت حضوری برجسته داشتند.

وی با اشاره به وقایع امروز جهان اسلام، افزود: اگر نگاه میدانی به مسائل و وقایع روز داشته باشیم متوجه خواهیم شد این مباحث فقط مربوط به انقلاب اسلامی نیست بلکه از زمان حضرت آدم تا امروز و حتی تا زمان حیات دنیا، تناضع میان جبهه حق و باطل وجود دارد و همواره اراده الهی غلبه خون بر شمشیر بوده است.

فرمانی با اشاره به مظلومیت مردم فلسطین، غزه و لبنان، ادامه داد: در نقطه‌ای از دنیا یک سری مظلوم عالم با شاکله همانند انقلاب اسلامی در کنار هم جمع شدند تا علیه جبهه باطل قیام کنند که این‌ها سر سازش با باطل را ندارند و مقابل ستمگران می‌ایستند.

وی با تأکید بر اینکه دشمنان به‌دنبال تحمیل آتش بس به جبهه حق هستند، افزود: جبهه حق و باطل کنار هم سازش ندارند و همان‌طور که می‌بینید رژیم صهیونسیتی برای از بین بردن نیروهای مقاومت تا بن دندان نیروهای خود را تجهیز کرده اما باز هم کوچکترین ضربه از سوی این نیروهای مقاومت سبب هراس این رژیم می‌شود.

فرمانی با تأکید بر لزوم تحقق بیانیه گام دوم انقلاب، تصریح کرد: بیانیه گام دوم انقلاب بر تحقق تمدن اسلامی تأکید دارد که لازمه آن شکل‌گیری جامعه اسلامی بوده که در این بین نقش بسیج نمایان می‌شود.

وی ادامه داد: برای رسیدن به تمدن اسلامی باید دولت‌سازی و جامعه‌پردازی شکل گیرد که بسیج پیش قراول تحقق این مهم است که به منظور اجرای این موضوع باید محلات را اسلامی کرد اگر محله‌ای اسلامی شود به تناسب آن شهرها هم اسلامی خواهند شد.

اسماعیل فرجی، فرمانده سپاه جوادالائمه خراسان‌شمالی نیز در این همایش با قدردانی از آحاد بسیجیان به‌منظور تلاش در اجرای مأموریت‌های مختلف سازمان، اظهار کرد: جشنواره مالک اشتر خط‌کشی‌ و اندازه‌گیری‌هایی دارد که از سوی کارشناسان بررسی شده که الگوها و شاخص‌ها انتخاب شوند.

وی ادامه داد: انتخاب افراد در این جشنواره به این معنا نیست که دیگران کار نکرده‌اند بلکه عرصه رقابت بوده و اندازه‌گیری‌ها تعیین کننده است و این در حالی است که کار در اشراف برای نمره نیست، کار در این مجموعه برای رضای خدا و وظایف پاسداری و بسیج است.

فرمانده سپاه جوادالائمه خراسان‌شمالی با بیان اینکه جشنواره مالک اشتر، نماد تکریم از خادمین، مدیران و فرماندهان زحمتکش و پرتلاش سپاه و بسیج است، گفت: جشنواره مالک اشتر که مزین به چهره درخشان و بزرگ اسلام و یاور بصیر و فداکار حضرت امیرالمؤمنین(ع) است، نماد تکریم از خادمین، مدیران و فرماندهان زحمتکش و پرتلاش سپاه و بسیج است که شبانه‌روزی در راستای خدمت به مردم و دفاع از ارزش‌های اسلامی تلاش می‌کنند.

یادآور می‌شود، در این مراسم از خانواده شهید سوزنی تقدیر و تجلیل شد.

انتهای پیام
captcha