کد خبر: 4277580
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۶

راه‌اندازی دو رشته جدید مقطع دکتری در دانشگاه بجنورد

رئیس دانشگاه بجنورد گفت: با تصویب قطعی شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دو رشته جدید در مقطع دکتری در این دانشگاه راه‌اندازی شد.

قربانعلی اسدی، رییس دانشگاه بجنوردبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، قربانعلی اسدی، رئیس دانشگاه بجنورد از راه‌اندازی دو رشته جدید در مقطع دکتری در این دانشگاه خبر داد و گفت: با پیگیری گروه برنامه‌ریزی و توسعه آموزش دانشگاه بجنورد و با تصویب قطعی شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این دانشگاه در دو رشته «ریاضی، گرایش جبر» و «آموزش زبان انگلیسی» از نیمسال اول سال‌تحصیلی پذیرش دانشجوی دکتری خواهد داشت.

اسدی افزود: پذیرش در این دو رشته به‌صورت روزانه بوده و فرایند جذب دانشجو از طریق آزمون نیمه‌متمرکز دکتری سازمان سنجش آموزش کشور انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه بجنورد اظهار کرد: این دستاورد مهم، گامی مؤثر در راستای توسعه تحصیلات تکمیلی، ارتقای سطح علمی منطقه و افزایش ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه بجنورد به‌شمار می‌رود.

انتهای پیام
captcha