کد خبر: 4286163
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۱

نظارت ۹ بازرس خراسان‌شمالی بر ذبح شرعی دام در عید قربان

مدیرکل دامپزشکی خراسان‌شمالی از نظارت ۷۷ بازرس بر ذبح شرعی و قانونی دام در عید قربان در استان خبرداد.

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حمید رمضانی، مدیرکل دامپزشکی خراسان‌شمالی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۱۸ نفر دامپزشک و ۵۰ بازرس در روز عید قربان امسال خدمات رسانی می کنند.

وی با بیان اینکه همچنین ۹ نفر ناظر شرعی بر ذبح دام روز عید قربان نظارت خواهند کرد، افزود: کارشناسان بخش خصوصی نیز برای نظارت بر سلامت دام نظارت دارند که خدمات آنان برای مردم رایگان است.

وی با بیان اینکه بیشترین دام‌های ذبح شده در روز عید قربان مربوط به مناطق ترکمن نشین است، ادامه داد: یک سوم از نیروهای دامپزشکی و بازرسان استان در این روز در مناطق ترکمن نشین استان حضور خواهند یافت و علاوه بر آن چند گروه از ستاد دامپزشکی استان نیز به این مناطق اعزام خواهند شد.

مدیرکل دامپزشکی خراسان‌شمالی با بیان اینکه یکی از مخاطرات در روز عید قربان، بیماری تب کریمه کنگو است و در این باره توصیه می‌شود شهروندان از نابودی کنه‌ها با دست خودداری کرده و از ذبح دام در معابر عمومی پرهیز کنند، گفت: رهاسازی ضایعات دام در محیط شهری علاوه بر آلودگی محیط زیست موجب جذب حشرات و حیوانات ولگرد می‌شود.

رمضانی با اشاره به ساماندهی ۱۷ مرکز عرضه دام زنده به مناسبت عید سعید قربان در استان، شامل چهار مرکز ثابت و ۱۳ مرکز سیار است، تصریح کرد: شهرداری‌ها مکلف شده‌اند در روز عید قربان نسبت به پاکسازی و جمع‌آوری ضایعات دامی اقدام کنند.

انتهای پیام
captcha