عضو هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه(س)، گفت: در تحلیل عاشورا رویکردهای مختلفی از سیاستمدارانه تا فدیهگرایانه و عرفانی وجود دارد؛ رویکرد سیاسی قیام امام حسین(ع) را کاملا دنیوی تحلیل میکند و نگاه فدیهگرایانه هم نگاهی متخذ از مسیحیت است.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه گفت: عاشورا رمز حیات تشیع است و همه امامان به آن توجه داشتهاند و بخشی از عاشورا قابل تحلیل تاریخی است اما بخشهای دیگر آن با ابزار تاریخ قابل تبیین نیستند.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، با اشاره به اهمیت آیات قرآن کریم در مسیر حرکت امام حسین(ع) از مدینه تا روز عاشورا، به بررسی وجوه سیاسی این آیات و کاربرد آنها در زندگی و قیام آن حضرت پرداخت.
عضو هیئت علمی دانشکده الهیات دانشگاه تهران در پی درگذشت آیتالله سید محمدباقر حجتی با بیان اینکه ایشان بسیار مهربان، رئوف و نگران وضعیت شاگردانشان بودند، گفت: استاد هر کاری که از دستشان برمیآمد برای افراد مختلف و شاگردان خود انجام میدادند تا دانشگاهها به دست نیروهای مطمئن و متخصص سپرده شود.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: سوره فجر در فرمایشات اهل بیت(ع) بهویژه امام صادق (ع) به عنوان سوره امام حسین (ع) شناخته میشود و تحلیلی عمیق از فلسفه قیام عاشورا در دل خود دارد.
اداره کل امور دانشآموختگان وزارت علوم از زمانبندی جدید اعتبارسنجی دانشگاهها و انتشار فهرست دانشگاههای مورد تأیید، جهت ادامه تحصیل در خارج از کشور برای سال ۲۰۲۶ خبر داد.