هدف از ایجاد فرقه‌های انحرافی تخریب باورهای مهدوی است/ عضویت 30 نهاد در ستاد هماهنگی فعالیت‌های مهدوی
کد خبر: 3483589
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۵
رئیس مرکز تخصصی مهدویت حوزه:

هدف از ایجاد فرقه‌های انحرافی تخریب باورهای مهدوی است/ عضویت 30 نهاد در ستاد هماهنگی فعالیت‌های مهدوی

گروه حوزه‌های علمیه: رئیس مرکز تخصصی مهدویت با اشاره به عضویت 30 نهاد از جمله حوزه علمیه در ستاد فعالیت‌های مهدوی و تاکید بر مقابله این ستاد با خرافات گفت: هدف از ایجاد فرقه‌های انحرافی تخریب باورهای مهدوی است.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) حجت‎الاسلام والمسلمین مجتبی کلباسی، دبیر ستاد هماهنگی فعالیت‎های مهدوی کشور، امروز 25 اسفند ماه در نشستی خبری گفت: مهدویت یکی از مهمترین عوامل محرکه در تاریخ اسلام بوده است و بسیاری از تحولات این تاریخ مرهون این اعتقاد است.
وی افزود: در زمان ائمه اطهار(ع) نیز مسایل بسیاری در حول و حوش مسئله مهدویت روی داد و حتی برخی از سلسله های تاریخ اسلام نیز به حسب مباحث مرتبط با مهدویت ایجاد و یا منقرض شدند.
وی خاطرنشان کرد: تحولات تاریخ پس از اسلام و در عصرهای منتهی به سده معاصر در مهدویت ریشه داشته است؛ به عنوان مثال در زمان صفوی هم به طور کلی تشکیل این سلسله قدرت‌مند با توجیه نیابت امام زمان(عج) شکل گرفت و حتی در آن دوران این بحث به حدی جدی بود که بسیاری می پنداشتند که این سلسله آخرین سلسله منتهی به عصر ظهور است.
دبیر ستاد هماهنگی فعالیت‎های مهدوی کشور بیان کرد: پس از آن به دلیل اهمیت این موضوع، سلسله‎های بعد از صفویه به دنبال مبارزه با این اعتقاد برآمدند و به خصوص در زمان قاجار و پهلوی هجمات فرهنگی و سیاسی بسیاری علیه این اعتقاد شکل گرفت.
کلباسی اظهارکرد: انقلاب اسلامی نیز با دو بال عاشورا و انتظار و حکومت ولایت فقیه نیز با اعتقاد نیابت از امام معصوم(ع) شکل گرفت و مهدویت در این عصر بار دیگر نشان داد که تفکری پیش‌رونده و بسیار عظیم در حرکت تمدنی اسلام است.
وی گفت: همواره در طول تاریخ بسیاری از منحرفان سعی در سوء استفاده از این جریان داشتند و بسیاری دیگر نیز علنا و در خفا به دنبال تخریب و خدشه‌دار کردن این اعتقاد بودند.
وی افزود: ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی کشور متشکل از دستگاه‎های علمی، تخصصی، تبلیغی، ترویجی و اجرایی کشور است و همگی به دنبال مقابله با این جریانات منحرف هستند.
وی عنوان کرد: 30 نهاد کشور در این ستاد عضو هستند که زمینه فعالیت مستمر و مناسبی را برای برگزاری برنامه‎های هماهنگ و متوازن و دور از موازی‌کاری‌های معمول فراهم می‌کنند.
دبیر ستاد هماهنگی فعالیت‎های مهدوی کشور بیان کرد: در حقیقت در این ستاد کسی قرار نیست به دیگران امر کند که چه کاری انجام شود بلکه قرار است که فعالیت‎ها در این ستاد مرور شود و با هم افزایی و استفاده از امکانات هر کدام از این دستگاه‎ها در زمینه رشد و اعتلای مهدویت گام‎های موثر برداشته شود.
کلباسی اظهارکرد: ریاست این دبیرخانه با حجت‎الاسلام والمسلمین رحیمیان و دبیر این ستاد نیز با مدیر مرکز تخصصی مهدویت است؛ از جمله نهادهای فعال در این ستاد نیز می‎توان به مرکز مدیریت حوزه، صداوسیما، اداره کل فرهنگ و ارشاد، اداره کل تبلیغات اسلامی قم، دفتر تبلیغات، مرکز تخصصی مهدویت، جامعه المصطفی(ص)، سازمان فرهنگ و ارتباطات و..... اشاره کرد.
وی افزود: از جمله برنامه‎های این ستاد می‎توان به برگزاری مراسم تجلیل از فعالان مهدوی در بزرگداشت نیمه شعبان اشاره کرد.
captcha