به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسانشمالی، آیتالله یعقوبی، نماینده ولیفقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد، پس از یک ماه سفر به سرزمین وحی، عصر دیروز به بجنورد بازگشت.
آیت الله یعقوبی در جمع مردم قدرشناس خراسان شمالی که به استقبال ایشان آمده بودند، اظهار داشت: علیرغم اینکه قبل از مناسک حج تبلیغ کردند و مردم را ترساندند تا از رفتن به سفر معنوی حج منصرف شوند، اما امسال شاهد یکی از بهترین و امن ترین مراسم حج در طول سالهای اخیر بودیم.
امامجمعه بجنورد بیان کرد: با توجه به پیگیریها و تأکیدات مسئولان جمهوری اسلامی ایران، در مناسک حج امسال برخوردهای بسیار خوب و مناسبی با زائران ایرانی صورت میگرفت که این نشان قدرت و عظمت کشور عزیزمان ایران است.
وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه در سالهای گذشته حوادثی بسیار ناگواری در مناسک حج به وقوع پیوسته بود، برگزارکنندگان و مسئولان عربستان تمهیدات بسیار مناسبی برای این مراسم فراهم کرده بودند.
آیتالله یعقوبی تصریح کرد: در حج امسال مراسم برائت از مشرکان باشکوهتر از هرسال برگزار شد و به مردم دنیا نشان داده شد ملت ایران در هر شرایطی دست از برائت و بیزاری از استکبار و طاغوت برنخواهند داشت.