کد خبر: 4302673
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۲
نماینده ولی فقیه در خراسان‌شمالی در اولین روز هفته تعاون؛

تعاون راهی برای عبور از تحریم‌ها و توسعه اقتصادی است

حجت‌الاسلام نوری نماینده ولی فقیه در خراسان‌شمالی در نخستین روز از هفته تعاون، با حضور در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بر اهمیت تعاونی‌ها در تقویت اقتصاد و مقابله با تحریم‌های ظالمانه از این طریق تأکید کرد.

حضور حجت الاسلام رضا نوری در اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام رضا نوری، نماینده ولی فقیه در استان خراسان‌شمالی امروز نهم شهریور ماه در آستانه هفته تعاون سال جاری، با حضور در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ضمن دیدار با تعاونکاران حجت‌الاسلام نوری نیز در سخنان خود بر اهمیت شرکت‌های تعاونی به عنوان خط مقدم سرمایه‌گذاری برای تولید تأکید کرد.

وی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه دشمنان قسم خورده کشور گفت: ایجاد و تقویت شرکت‌های تعاونی می‌تواند راهکاری مؤثر برای عبور از مشکلات اقتصادی باشد.

امام جمعه بجنورد همکاری همیاری و تعاون را کلید نجات اقتصاد ایران دانست و بر ضرورت تداوم این رویکرد برای بهبود معیشت مردم تأکید کرد.

محمد خوش آینه، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان‌شمالی، ضمن اشاره به فعالیت بیش از یک هزار و 800 شرکت تعاونی در سطح استان، بر نقش مهم این تشکل‌ها در ایجاد اشتغال و توسعه عدالت اجتماعی اشاره کرد.

وی افزود: راه‌اندازی پنج شرکت تعاونی توسعه عمران شهرستانی می‌تواند گامی مؤثر در راستای عدالت اجتماعی باشد. 
خوش آینه همچنین به تخصیص خطوط اعتباری مختلف برای حمایت از شرکت‌های تعاونی اشاره کرد که نشان‌دهنده توجه ویژه دولت به بخش تعاون است.

در پایان این نشست، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همراه با نماینده ولی فقیه در استان از چند شرکت تعاونی بازدید کرده و ضمن گفتگو با کارکنان این شرکت‌ها، بر اهمیت حمایت مستمر از بخش تعاون تأکید کردند تا بتوانند نقش مؤثری در توسعه اقتصادی منطقه ایفا کنند.

انتهای پیام
captcha