کد خبر: 3675756
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۳

طرح آموزش سبک زندگی اسلامی در بقاع متبرکه خراسان شمالی اجرا می‌شود

گروه معارف: معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی گفت طرح آموزش سبک زندگی اسلامی از اواسط دی ماه امسال به صورت رسمی در جوار بقاع متبرکه استان اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، حجت الاسلام صفری معاون فرهنگی اداره‌ کل اوقاف و امور خیریه استان، با اشاره به طرح آموزش سبک زندگی اسلامی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های امروز مقام معظم رهبری رفع آسیب‌های اجتماعی و آموزش سبک زندگی اسلامی در کشور است. به همین علت اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان با هدف ترویج زندگی به سبک اسلامی با محوریت بقاع متبرکه شاخص و تبدیل امامزادگان به قطب‌های فرهنگی در نظر دارد تا مرحله اول طرح آموزش سبک زندگی اسلامی را با همکاری و مشارکت مربیان متخصص و آموزش دیده اجرا کند.

وی افزود: این طرح در جوار حرم مطهر امامزاده سید عباس(ع) بجنورد، جعفربن محمد(ع) اسفراین، حمزه رضا(ع) شیروان و سید حعفر(ع) سیاهدشت فاروج اجرا خواهد شد.

معاون فرهنگی اداره‌ کل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی خاطرنشان کرد: بر همین اساس معاونت فرهنگی و اجتماعی با اعلام فراخوانی اقدام به گزینش تعدادی مربی از بین مراجعه‌کنندگان حوزه‌های علمیه کرد و 10 نفر مربی خواهر برای اجرای این مرحله انتخاب شدند که همه آن‌ها به قم اعزام شده و پس از گذراندن دوره‌های تخصصی مدرک مربی‌گری برای اجرای این طرح را از سازمان اوقاف و امور خیریه دریافت کردند.
حجت الاسلام صفری افزود: این طرح در 3 بخش مهارت‌های فردی، مهارت‌های ازدواج و تحکیم خانواده و مهارت‌های تربیت فرزند در جوار بقاع متبرکه برگزار می‌شود. این طرح از اواسط دی امسال به صورت رسمی در جوار بقاع متبرکه آغاز می‌شود که افراد علاقمند برای شرکت در کلاس‌های این دوره آموزشی می‌توانند به امامزادگان ذکر شده مراجعه وثبت نام کنند.

captcha