به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسانشمالی، به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان، کارشناس فرهنگی اداره تبلیغا ت اسلامی اسفراین گفت: گفتمان دینی در سه ماه سوم سال با حضور اساتیدمجرب و کارشناسان فرهنگی دینی در مدارس این شهرستان بر گزار شد.
محمود بابایی افزود: گفتمانهای دینی با موضوعات متفاوت در مسائل اجتماعی و آشنایی با مشکلات فضایی مجازی در دبیرستانها این شهرستان با همکاری آموزش و پرورش برگزار شد.
وی خاطر نشان کرد: گفتمان دینی می تواند پاسخگویی شبهات و بسیاری از سئوالات ذهنی جوانان و نوجوانان بطور چهر به چهره باشد.
کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی اسفراین اظهار داشت: هجوم دشمن با هر وسیله ای می تواند بر پیکر نظام اجتماعی آسیب وارد کنندو خانواده باید در این خصوص آگاهی لازم را داشته باشد.