کد خبر: 3823713
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۲

تقدیر از برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ بیست‌و‌چهارمین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی با تقدیر از برگزیدگان مرحله دانشگاهی به کار خود در استان پایان داد.

تقدیر از برگزیدگان مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی

اکبر صولتی، مدیر فرهنگی معاونت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی استان در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌شمالی، اظهار کرد: امسال با مشارکت فعال کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه، مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت در رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ، دعا، مناجات خوانی، ترجمه‌خوانی، آئین سخنوری و اذان برگزار شد.

وی افزود: حدود ۱۵۰ نفر دراین بخش از جشنواره ثبت نام کرده‌اند، که در نهایت ۱۷ نفر در بخش دانشجویی، کارکنان و اساتید با کسب حد نصاب امتیاز، به مرحله کشوری مسابقات راه یافتند.

صولتی ادامه داد: مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که در دو بخش آوایی و معارف برگزار شد، با تقدیر از برگزیدگان دانشگاهی خود در استان به کار خود پایان داد.

وی یادآورشد: در این جشنواره علاوه بر بخش‌های آوایی و معارف سایر بخش‌ها شامل هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری در مرحله سراسری برگزار می‌شود.

صولتی بیان کرد: مرحله سراسری و تقدیر از برگزیدگان نهایی این جشنواره در اوایل شهریور ماه در دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام

captcha